Haberler

Fatsa'da 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Ordu’nun Fatsa ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Ordu'nun Fatsa ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa Belediyesi tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programı 15 Temmuz Özgürlük Meydanı'nda gerçekleşti.

Meydanda gerçekleşen Demokrasi Nöbeti'ne binlerce Fatsalı vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra programda katılımcılar birer konuşma yaptılar.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, "Hiç tereddütsüz, kendi hür iradesiyle, emri şanlı tarihinden alarak sokaklarda mücadeleye koşan halkımız, tanklara karşı durmuş ve darbenin amacına ulaşmasını engellemiştir. Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, bağımsızlığına, huzur ve refahına göz diken hain çetelerin, 15 Temmuz gecesi yapmaya çalıştığı kalkışmayı, halkın iradesi bastırmış ve demokrasi adına verilen mücadeleyle tarih yazılmıştır. Ardında eş ve çocuklarını bırakıp vatan sevdası uğruna canını feda eden kahramanları unutmayacağız. Tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyorum"dedi.

Başkan Aktepe'nin konuşmasından sonra programda katılımcılar 15 Temmuz gününü hatırlatan konuşmalar yaparak vatandaşları bilgilendirdiler.

Saatler 00.13'ü gösterdiğinde İlçedeki camilerde salalar okundu.

Programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Halit Gülten, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title