Haberler

Fatsa Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Fatsa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Fatsa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yapılan toplu iş sözleşmesi ile alakalı kısa bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu, "Hizmet-İş Sendikası olarak bugün Fatsa Belediyesinde kadrolu çalışan işçilerimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi yaptık. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah tekrarını nasip etmesini temenni ediyorum. Arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Fatsa Belediye Başkanımızın sözleşme ile ilgili göstermiş olduğu teveccühünden dolayı da özellikle teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyesinde kadrolu çalışan işçilerimizi kapsayan 2 yıllık sözleşme yaptık" dedi.

Fatsa Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Hizmet-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu, Şube Sekreteri Güner İyigün de hazır bulundu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hizmet İş Sendikası Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title