Haberler

Fatma Girik Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'u Savundu: Kalıbımı Basarım ki İmkansız

"Yasak Elma" dizisinin setinde, set çalışanı Özge Ş.'nin dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut tarafından cinsel tacize uğradığını ifade etmişti. Yaşanan bu olayın ardından usta oyuncu Fatma Girik, Talat Bulut'u savundu.

FOX'ta yayınlanan 'Yasak Elma' isimli dizide rol alan Talat Bulut'u sette çalışan bir görevli kendini taciz ettiğini iddia ederek Bulut, hakkında şikayetçi oldu. Ortaya çıkan bu iddiaların ardından Yeşilçam'ın efsane isimlerinde Fatma Girik, oyuncu Talat Bulut'u savundu.

"TALAT DÜZGÜN BİR AİLE BABASIDIR"

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik, ""Çok severim. Doğru düzgün bir aile babasıdır. Kalıbımı basarım ki, böyle bir şey imkansız. Niye herkes çıkıp zamanında "taciz edildim" dememiş! Korkmuşlar mı Talat'tan? Çünkü yalan" diyerek meslektaşını korudu.

Fatma Girik Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'u Savundu: Kalıbımı Basarım ki İmkansız

"KRAVATIMI İSTEMEME RAĞMEN DÜZELTİYORDU, NE TATLI ADAMSIN DİYORDU"

Özge Ş.'nin iddialarının ardından açıklama yapan oyuncu şöyle konuşmuştu: "Kravatımı istememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve 'ne tatlı adamsın' diyordu. Bu perşembe gecesi patlak vermiş. Kız salı günü dudağımdan öptü diye sızdırmış. Benim menajerim kesinlikle uzlaşmak istemedi. Samimiyetimi yanlış anlıyorlarsa benim problemim değil."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Fatma Girik Magazin Haberler

500

Yorumlar (75)

Emre:

Buda sohret olmanin veya zengin olmanin bir yolu oldu, Unlu birisine iftira atmak

25
6
yanıtYanıtla
Zeliha bircan:

Kız taninmak meshur olmak için yapti

26
5
yanıtYanıtla
ipek:

ne biliyorsun?sende kadınsın hadi tacize uğradıysa gerçekten destek olman gerekmiyormu kadın olarak

yanıt1
yanıt2
ali:

ne saçma şey ya sen orda mıydın bırak taraflar mahkeme karar versin buna

14
10
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Talat amca uzaktan akrabam olur kendisi ile hiçç görüşemedim konuşmadım ancak şu bir gerçek emin olun biz KARSLIYIZ ve alilelerimizden aldığımız terbiye görüğümüz ahlak buna müsade etmez. Hepsi palavra iki cihan bir araya gelse inanmam yılların santcısıdır Allah uzun ömürler versin sana Talat amca.

13
8
yanıtYanıtla
Gurbetci:

O kiz para pesinde, bana inanin!

11
10
yanıtYanıtla
Şener Bölek:

1973 lise yıllarından bieri tanır takip ettiğim onurlu aile bağlarına önem veren Tükiyede daha iyi yerlerde olması gereken günün şartlarına göre eğilip bükülmeden dik durabilen kaçsanatçımız kaldıki onuda yerden yere vurmayalım. Daha beraber sahne aldığı duayenler hangi gölgelerdesiniz. Sadece FATMA GİRİK mi kaldı.

16
3
yanıtYanıtla
Aynur Zafer sarı:

Bu zamana kadar Talat Bey hiç böyle gündeme gelmemiştir kendisini çok düzgün bir sanatçı olarak tanıyoruz şayet doğruluk payı yoksa vebali çok büyüktür hanımefendi bilin istedim.

16
2
yanıtYanıtla
büşra:

bu gün salaklar yok sayfada rahatım karışan yok zaten akşamdan kalmayım sinirlerim tepemde başm ağrıyor midem bulanıyor ne oldu acaba dün akşam neyse soda limon çözer beni ya her yerim tutulmuş morluk içindeyim bu ne ya

6
12
yanıtYanıtla
harbici:

nasıl yani çokmu morarmış

yanıt3
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title