Haberler

Fatihli Kadınların Sergisi Göz Doldurdu

Fatih Belediyesi Fatih Halk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören kadınların yıl sonu sergisi göz doldurdu. Sergide el işi ürünlerden tablolara kadar birçok eser bulunuyor.

Fatih Belediyesi ve Fatih Halk Eğitim Merkezleri'nin birlikte düzenlediği, Fatih Halk Eğitim Merkezleri'nde eğitim gören kadınların ortaya koyduğu eserler görücüye çıktı. Fatih Belediye Binası fuaye alanında sergilenen eserlere ilgi yoğun oldu. Sergide tel kırma tasarımlar, takı tasarım, el nakışı, yağlı boya gibi birçok alanda ürün sergilendi. Fatih'te engelli merkezlerinin de 7 branş ve 85 kursiyer ile katkı verdiği toplamda 7 eğitim merkezinde 36 eğitmen, 40 branş, 58 sınıf ve 3 bin 204 kursiyerin hazırladığı eserlerden en beğenilenleri sergilendi. Sergi açılışına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir katıldı. Kesilen kurdele ardından sergi alanı gezildi.

Sergi açılışı Başkan Mustafa Demir'den

Sergiyi eşi ile birlikte gezen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Uzunyusuf, Balat, Marmara, Küçükmustafapaşa, Kadıçeşme, İvazağa ve Yavuz Selim olmak üzere 7 ayrı eğitim birimimizde 40 farklı branşta 36 eğitmenimiz ile birlikte 58 sınıfta ücretsiz olarak 3 bin 204 kursiyerimizin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan en nadidelerini sergilemiş buluyoruz. El emeği göz nuru hatta içimizi ısıtan bu eserlerinizi görünce Fatihli hanımefendilerle, sanatkar hanım efendilerle büyük bir gurur duyduğumu bilmenizi isterim. Sizler hayatımızın her anına dokunan anne, eş ve evlat olarak bizim için çok önemlisiniz. İşte gördüğünüz o muhteşem eserlerle birlikte yüreklerinizin kazandırdığı bu güzel eserlerden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title