Haberler

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural Yorumu: Ben de Şiddete Maruz Kaldım

Güncelleme:

Şarkıcı Fatih Ürek, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'ya destek vererek, "Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var. Sahnede ben de şiddete uğradım." dedi.

Şarkıcı Fatih Ürek, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'ya destek vererek, "Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var. Sahnede bende şiddete uğradım." dedi.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"SUSAN GİZLEYEN ÇOK İNSAN VAR"

Fatih Ürek, Kıbrıs Elexus Hotel'de sahne aldı. Şıklığıyla göz kamaştıran sanatçı, sahne öncesi röportajda Sıla ve Ahmet Kural olayına değinen Ürek, "Çok üzüldüm. Sıla bizim kıymetlimiz. Ahmet de çok iyi bir oyuncu ama kadına şiddetini kesinlikle kınıyorum. Sanatçıların kadına şiddet olayında örnek olması lazımken bu olayı da şiddetle kınıyorum. Sıla'nın o kadar güzel yüreği var ki onunla cevap vereceğini düşünüyorum . Şikayetçi olmasını da takdir ile karşılıyorum. Sıla'yı gönülden destekliyorum. Şiddet gördüğünü bildiğim, ama çok susan gizleyen insanlar çok var." şeklinde konuştu.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"SAHNEDE BANA TOKAT ATTI"

Kendisinin de şiddete maruz kaldığı zaman olduğunu söyleyen Ürek şunları söyledi. "İlk sahne aldığım zamanlarımda bazı seyircilerde tutarsızlık vardı. Adamın biri beni bir gün çağırdı sahnede bana tokat attı çok eski zaman önce. Hiçbir şey yapamadım. İlk yıllarımdı ve unutamadım hiçbir zaman. Sonra yıllar içerisinde bana tokat atan o adam beni bulup benden özür diledi ama neye yarar. Benim ailemde annem de babamdan çok şiddete maruz kaldı. Biz çocukluğumuzda çok büyük travmalar yaşadık. Ondan dolayı da ben de Sıla'nın yerinde olsam bende şikayet ederdim." dedi.

Fatih Ürek'ten Sıla ve Ahmet Kural yorumu: Ben Şiddete Maruz Kaldım

"DEMET ÇOK MÜCADELE ETTİ"

Okan Kurt ve Demet Akalın'la ilgili önceki açıklamalarına şöyle bir açıklık getirdi " Demet gerçekten evliliğini kurtarmak için çok mücadele etti. Okan'ı da erkek kardeşim gibi görürüm. Sonra değişik bir açıklama yaptı beyefendi evlensin de yuva kursun diye. Ben çok yuva kurdum, çok nikah şahidi oldum. Benim sayemde evlenen de çok çift oldu. Dolayısıyla çok yuva kurmuş oldum. Ama önemli olan o yuvayı kurtarmak. Yuvayı yapılandırıp alt yapısını sağlamlaştırmak." dedi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (12)

Firat:

Darp edilen ne demek? Hic bir yeri kirilmamis

1
3
yanıtYanıtla
ergün:

sana şimdi çok üzüldüm cigerim parçalandı. . sanat dolunayı. . :)

2
2
yanıtYanıtla
fadime:

sen neymişsin be Fatih :) ben de erkek arkadaşın tokat attı sandımdı. . neyse. . aaa bi baktım yuvayı yapan dişi kuş oldun derken nikah memuru çıkmışsın meğer . . meğer ne cevhermişsin haberimiz yok

3
0
yanıtYanıtla
HAYRÎYE TEYZE:

Ayol Fatihcim seni hangi erkek neden dövdüki. Ne işin var onların kucağında

3
0
yanıtYanıtla
izmitli:

fatıhe uzanan eller kırılsınnnn :))))))

3
0
yanıtYanıtla
Sivas:

Fino$ fatih reklamin iyisi kötüsü yok diyorsun yani anladim kadariyla

2
0
yanıtYanıtla
asas:

gündemde kalabilmek için değermi bu açılamaya

2
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Fatih Ürek Erzurum''da doğduğunda babası erkek doğdu diye 40 baş koyun kurban etmiş. Şimdi babası ne düşünüyordur acaba zavallı adam. .

2
0
yanıtYanıtla
PEMBE ERKEKLÎK YASAKLANSIN:

ERKEK SEVGÎLÎ EDÎNMESEYDÎN SENDE FATÎH. ERKEKLÎĞÎ REZÎL ETTÎNÎZ YUH SÎZE BE. BÎRDE UTANMADAN ŞÎDDET GÖRDÜM DÎYOR. SIZ BU YUMUŞAKLIK MODANIZLA BU TOPLUMA VE YENI NESÎLLERE YAPTIĞINIZ TAHRÎBATIN CEZASI 3 KEZ ÎDAMDIR.

2
0
yanıtYanıtla
7575:

Adama neredeyse sen niye aldın yattın diyecekler, Adam adam gibi olmalı. . burda da bir adamlık var. . . nedir bu kadar kıyametmi kopmuş ne olduuu ne . . . başka haber gündem kalmadı. . hak edene hakkı verilir. . bu arada maruz kaldım diyene bak buda cabasıı ne olacaktı şiirmi bekliyorsunuz. . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title