Haberler

Fatih Ürek, Şarkıları ve Sahne Şovuyla Coşturdu

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Belek Zeynep Golf Otel'de sahneye çıkan Fatih Ürek, şarkıları kadar sahne şovuyla da hayranlarına bayram coşkusu yaşattı.

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Belek Zeynep Golf Otel'de sahneye çıkan Fatih Ürek, şarkıları kadar sahne şovuyla da hayranlarına bayram coşkusu yaşattı.

Ünlü tatil beldesi Belek'te Zeynep Golf Otel'de sahneye çıkan Fatih Ürek, yaklaşık 1000 kişiye konser verdi. Yerli tatilcilerin yanı sıra, oteldeki yabancı müşterilerin de ilgi gösterdiği konsere Fatih Ürek, Karadeniz müziğinin unutulmaz ismi Kazım Koyuncu'nun 'Hayde Hayde' adlı şarkısıyla başladı. Şarkıya eşlik eden konuklar, Ürek'e uzun süre tezahüratta bulundu. Konser boyunca arabesk, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve pop şarkıları seslendiren Ürek, sahne şovuyla da tatilcileri eğlendirdi. Hayranlarından gelen istek şarkıları da seslendiren Ürek, izleyenlerin bayramını da kutladı.

Kurban Bayramlarını sevmediğini belirten Fatih Ürek, "Her Kurban Bayramı'nda birçok hayvan kesiliyor ve kan akıyor. Bu yüzden de sevmiyorum. Ama bayram bayramdır" dedi. Ürek, Antalya'nın kuşkusuz dünyanın en güzel yeri olduğunu da kaydetti. Ürek, "Dünyanın en güzel yerinde yaşıyor ve tatile geliyorsunuz. Ülkemizin birçok yeri kar altındayken burada insanlar denize giriyor, yazı yaşıyor. Onun için ülkemizin kıymetini bilelim" diye konuştu. - Antalya / Serik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title