Haberler

Fatih Üçok'tan Anlamlı Ziyaretler

Güncelleme:

Fatih Üçok yaşamını yitiren Berna Karahan ve Selin Saatçioğlu'nun okullarına ve ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

OSMANCIK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok Osmancık Tekmen bölgesinde gölette boğulmak sureti ile yaşamını yitiren Berna Karahan ve Selin Saatçioğlu'nun okullarına ve ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. İlk önce Berna Karahan'ın öğrenim gördüğü Danişment Ortaokulunu ziyaret eden Üçok'a okul müdürü Sakin Karakaş eşlik etti. Bir süre öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşen Üçok okulda görev yapan öğretmenlere başsağlığı diledi.

Berna Karahan'ın sınıfınını da ziyaret ederek öğrencilere sürpriz yaptı ve "Haydi hep birlikte Berna'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunalım" dedi. 6/A ve 6/ B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Berna Karahan'ın ailesini ziyarete giden Üçok burada Karahan'ın annesi, babası ve dedesi ile birlikte yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra Osmangazi Ortaokulu'nu da ziyaret ederek Selin Saatçioğlu'nun öğretmenlerine başsağlığı dileyen Üçok, Saatçioğlu'nun ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Selin Saatçioğlu'nun babası Şenol Saatçioğlu'na "cınızı paylaşıyoruz ve ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak yanınızdayız. Allah rahmet eylesin ve çocuklarımızın mekanı cennet olsun." dedi. Ziyaretten bir gün sonra ise Danişment ortaokulu öğrencilerinin Osmancık Asri mezarlıkta bulunan Berna Karahan ve Selin Saatçioğlu'nun mezarını ziyaret etmelerini sağlayan Üçok "Allah böyle acı vermesin, öğrencilerimizin arkadalarının mezarını ziyaret etme isteklerini de karşıladık. Çocukların böyle bir inceliği düşünmesi bizleri duygulandırdı ve bizde görevimizi yaptık" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Üçok Osmancık Tekmen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title