Haberler

Fatih Terim, "Zehirlendim" Deyip Ertesi Gün Tatile Giden Serdar Aziz'in Biletini Kesti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zehirlendiğini iddia ederek Sivasspor maçında oynamayan, ertesi gün de Maldivler'e tatile giden Serdar Aziz'in biletini kesti.

Ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala ilk flaş gelişme Galatasaray cephesinde yaşanırken milli futbolcu Serdar Aziz'in sarı-kırmızılı kulüple yollarının ayrılmasının an meselesi olduğu ortaya çıktı. Galatasaray yönetiminin sözleşmenin feshi için oyuncunun menajeri ve avukatıyla kısa bir süre içinde bir araya geleceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı bazı yöneticiler ve camianın bazı kesimleri tarafından da şaşkınlıkla karşılanan bu kararın Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda alındığı ortaya çıktı.Terim'in Sivasspor karşılaşması öncesi midesi bozulduğu için "Kendimi iyi hissetmiyorum" diyen ve forma giymeyen Serdar Aziz'in sağlık durumu ile ilgili kulüp doktorunun teknik heyete "Ateşi yoktu, oynayabilirdi" şeklinde rapor verdiği ve Terim'in de buna sinirlendiği belirtildi.

Fatih Terim, 'Zehirlendim' Deyip Ertesi Gün Tatile Giden Serdar Aziz'in Biletini Kesti

KENDİSİNDEN KULÜP BULMASI İSTENDİ

Doktorun raporunun ardından evine gönderilen Serdar Aziz'in bir gün sonra Maldivlere tatile çıkması tecrübeli teknik adamın tepkisine neden oldu.Terim'in raporu doğrultusunda kendisinden kulüp bulması istenen Serdar Aziz'le ilgili resmi durumun iki gün içinde kesinlik kazanacağı ifade edildi.

SERDAR AZİZ'İN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray'da 2,5 sezon forma giyen Serdar Aziz, sarı-kırmızılı takımda 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Bu sezon Galatasaray'da 15 resmi maça çıkan Serdar Aziz, 2 gol atarken, 6 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

Serdar Aziz sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı:

Fatih Terim, 'Zehirlendim' Deyip Ertesi Gün Tatile Giden Serdar Aziz'in Biletini Kesti

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Serdar Aziz Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500

Yorumlar (26)

Kadıköy:

Helal olsun serdar. Tam bir gs li hakan şükür arif erdem ismail demiriz gibi. Vatan hainleri

5
16
yanıtYanıtla
KADINKÖY:

Siz kendi derdinizle uğraşın breh '''' kümede KALIN yeter ''''

yanıt11
yanıt4
Şeref:

Nasıl olsa para geliyor Oynasan ne olur oynamasan ne olur. Sanki Galatasaray çok faydasını gördü de Yazıklar olsun.

8
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Serdar Bursaya Geri Dön,,,Senin değerini sadece doğduğun kulüp anlar;)

5
6
yanıtYanıtla
Cevap:

Değerini anlasaydı satmazdı dürbün değil teleskop lazım sana gerçekeleri görmen için :))

yanıt1
yanıt1
cesur:

alın başınıza çalın

yanıt0
yanıt0
asd:

bursa dan da galatarasaray'' a giderken sakatım demişti kupa finalinde galatasaraya karşı oynamamıştı. bence karakterinde var.

8
1
yanıtYanıtla
Can:

Bununda burnu kırılır oynardı. Şimdilerde buda değişti

8
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

zehirlendin de nasıl uçağa hem de uzun yola maldivlere gittin. oynayamayacak kadar zehirlendiysen. İstanbulda dinlenseydin 1 hafta kadar. Fatih Hocayı taktir ettim.

8
0
yanıtYanıtla
grean:

tecrübelisin güçlüsün, al 2 tane hap miden düzelsin. Robinho yemedi mi sorusu akla geliyor. genç çocuklara destek ol maçta. miden çok bozulursa da çıkarsın maçtan. öyle savaşçıyım deyip çıkmamak olmaz.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title