Haberler

Fatih Terim, Younes Belhanda'nın Biletini Kesti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayseri maçında oyuna almadığı Belhanda'yı gözden çıkardı. Sarı-kırmızılı kulüp, Faslı futbolcuyu eski kulübü Nice'e önerdi.

Kayseri maçından sonra, "Satmadan oyuncu alamayacağız" diyen Fatih Terim, yolların ayrılacağı ismi belirledi.

Terim son kararını verdi ve Belhanda'nın adını adeta "gidecekler" listesine yazdı. Faslı futbolcuyu yedek oturtup sonradan oyuna da almadı. Terim'in bu ismin yerine Felipe Melo tarzı bir orta saha istediği kaydedildi. G.Saray'ın ayrıca Belhanda'yı eski takımı Nice'e teklif ettiği öne sürüldü.

NICE 4,5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Fransız takımının da 27 yaşındaki yıldız için 4.5 milyon euro önerdiği kaydedildi. Bu rakamı düşük bulan G.Saray'ın Katar ve Körfez ülkelerinden teklif getirmeleri için menajerlerle temas kurduğu da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

şems:

Terim yeni geleceklerden Komisyon alma peşinde. Ndiaye için de yazıldı aynı şeyler. Yeni başkanda toy acemi parmağında oynatır. Terimi transfere karıştırmamak lazım.

9
7
yanıtYanıtla
Yusuf:

Tam isabet. Yollayin! Sneijder ile takas edin ;-) 10 Numara Wesley´e yakisir. . . .

3
10
yanıtYanıtla
TRAK:

ARKADAŞ SİZE KALSA FATİHİN GÖZÜNDE KİMSE YOK DÜN NDİAYE BUGÜN BELHANDA FENEVLİMİSİNİZ YOKSA KARA GARGAMI ÇÖZEMEDİM BÖYLEMİ ÇÖKERTECEKSİNİZ FUTBOLCULARIMIZI

8
0
yanıtYanıtla
Reis:

Tudor iç sahada yalnızca FB ile berabere kaldı diğer tüm maçları kazandı. Bunu yapan Tudor başarısız diye yollandı ama Terim bir maç kazandı diye GS iyi mi gidiyor oldu, güldürmeyin.

2
2
yanıtYanıtla
Menduh işiyok:

Belhanda alındığında zaten kızgınlığımı belirtmiştim ama Selçuk İnandan daha iyi olduğu için isyana gerek yok demiştim, eğer Fatih hoca Selçuk''la devam etse hayal kırıklığı yaratır, kendi kariyerine''de leke sürer diye düşünüyorum.

1
2
yanıtYanıtla
Mmt:

Saçmalayın kardesim bravo

2
1
yanıtYanıtla
Kansaslı:

Doğru karar

2
1
yanıtYanıtla
GFB 1907:

biz alalım belhandayı iş yapar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title