Haberler

Fatih Terim, Vagner Love'ın Transferini İstedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'da forma giyen Vagner Love'ın transferini istedi.

Devre arası transfer çalışmalarında önceliği takımının acil ihtiyacı olan sol bek bölgesine veren Fatih Terim'in, ikinci takviye için de sürpriz bir golcüyü gündemine aldığı belirtildi.

Habertürk'te yer alan haberde Terim'in gönlündeki ismin geçen sezon Alanyaspor'da gol krallığı yaşayan Vagner Love olduğu ifade edildi. 33 yaşındaki yıldızın hem forvet, hem de sol kanatta oynayabilmesi nedeniyle, Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ile iyi bir ikili olabileceğini düşünen Terim'in, Love'ın transferi için girişimde bulunulmasını istediği aktarıldı.

PARA ARTI OYUNCU TEKLİF EDECEK

Kulübüyle sözleşmesini opsiyonlu olarak 2020 yılına kadar uzatan Brezilyalı golcü için uygun bir bonservis bedelini gözden çıkaran sarı-kırmızılıların, Alanyaspor kulübüne takas oyuncu da önerip bu transferi bitirmeyi planladığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Fatih Terim Habertürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (16)

mustafa:

yine başladın paraları saçtırmaya terim oda olmayacak 20 trilyonda galatasaraydan lacaksın 20 trilyonda mili takımdan aldın tamam işte hayatın kurtuldu hemde binkere yazıklar olsun seni bu takımların başına getirenlere

18
21
yanıtYanıtla
fanatik galatasaraylı gökhan:

sen önce galatasarayı batırdın sonrada mili takımı batırdın ve yetmedi gittin alaçatıda kebapçılarla kavga yaptın şimdide utanmadan yine galatasaraya geldin dolarlar taze ve sıcak alanda memnun verende memnun bu ülkenin paralarını böyle saçıyorlar senin gibi insanlara nasıl olsa babalarının parası deyil yazıklar olsun hemde binkere sanki başka insan yokmuş gibi getirip getirip milletin önüne koyuyorlar yazıklar olsun bu ülkede çok teknik direktörler var onlarıda görün

11
18
yanıtYanıtla
gözlemci:

türkiyede sanki başka insan yokmuş gibi tden kaç denceleruturmuşlar bri fatih terim mili takımı batırıp kaçtı galatasarayıda defa batırıp kaçtı ama malesef sanki bu adamda sihir varmış gibi gidip gidip onu geiriyorlar oda mili takımdan 20 trilyon aldı şimdide galatasaraydan 13 trilyon aldı aile saadeti yaşıyorlar damatları ve ailesi istanbul sokaklarında son model lombardini ve çeşitli lüksa otolarla ve gayrimenkul zenginlikleriyle haram zadeler haram zıkkım olsun inşallah

12
13
yanıtYanıtla
Hiktir:

Sanane sen mi veriyorsun paralarını..işiniz gücünüz yok millet ne kazanmış ne giymiş ne yemişin derdindesiniz.sanki senin paran olsa binmeyecen ennkral arabaya.bırakın fakir edebiyatını.adama tartışmasız bu ülkenin yetiştirdiği en büyük antrenör..

yanıt20
yanıt16
2577:

GALATASARAYLI ARKADAŞLARA UYARIMDIR FARKETTİĞİM ÜZERE İNTERNET ÜZERİNDE MÜTHİŞ Bİ FATİH TERİM ÜZERİNE PROPAGANDA YAPILIYOR GALATASARAYLA İLGİLİ HER HABERİN ALTINA BAZI KİŞİLERCE ÖRGÜTLENMİŞ ADİ KİŞİLİKLER SÜREKLİ YERLİ YERSİZ FATİH TERİMİ ELEŞTİREREK Bİ ALGI OLUŞTURMA ÇABASI İÇİNDELER BELLİ Kİ BU GİBİ KİŞİLERE CEVAP BİLE VERMEYELİM ARKADAŞLAR.

14
6
yanıtYanıtla
Kemal:

Gs de satılacak biseyde kalmadı bu fatih terim ukalalik yapmaktan başka bişey bilmez kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sen oyuncuyu nereye ne ile alacan zaten takımın hepsi yabancı seni yine eleman diye kapının önüne koyarlar biraz gurur olsaydı bu takıma gelmezdin ama para gurur da bırakmaz milli takımı rezil ettin onca para aldın gece rahat uyyomusun

4
15
yanıtYanıtla
Ender:

Nerde kalmıştık !!!!!!????

12
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Mustafa sen ne saçmalıyosun evladım.işine bak

4
3
yanıtYanıtla
GS:

ULEN VARYA MUSTAFA Bİ YÜRÜ GİT

3
4
yanıtYanıtla
Şakir:

Burda yorum yapanlara diyorum sis Galatasaray lı değilsiniz

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title