Haberler

Fatih Terim, Tolga Ciğerci'yle Görüştü: Kendine Takım Bul

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takım kadrosunda düşünmediği Tolga Ciğerci'yle görüştü: Kendine takım bul.

İki sezon önce Hertha Berlin'den Galatasaray'a transfer olan Tolga Ciğerci'nin sarı-kırmızılı ekipteki defteri kapanıyor. Fatih Terim'in oyun kurgusu için de yer bulamayan Ciğerci için kulüp aranması istendi.

TUDOR DÖNEMİNDE VAZGEÇİLMEZ OLMUŞTU

Geçen sezon Igor Tudor yönetiminde sık sık şans bulan ve kadronun vazgeçilmez isimleri arasına giren Tolga Ciğerci, özellikle attığı gollerle hatırlanırken devamında yaşadığı sakatlıklar ve akabinde Fatih Terim'in gelişiyle formasını tamamen yitirdi.

Fatih Terim, Tolga Ciğerci'yle Görüştü: Kendine Takım Bul

Fatih Terim'in kadroda düşünmediği oyuncu için bir yandan kulüp ararken bir yandan da takas olasılıklarını düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Ciğerci Fatih Terim Hertha Bsc Igor Tudor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

ünal özer:

adam antrenör bozuntusu denilmesine bozulmuş, ahahahy doğru söylemiş kimdir fatih terim, 6alat6aarayı şampiyon yapmışmış, la heryıl bir kulüp şampiyon oluyo ve biri şampiyon yapıyo var mı üstün meziyeti kabiliyeti, haa var kebapçıdan zopa yer iyi kaçar, paraya tapar, kibirden burnunu silmeye adam tutmuştur göremez burnunu. Ya bırakın şu densiz kibirli çarliyi , ne teknik adamlar var türkiye de bu kim, buna verdiğin parayı başka yerli teknik adama ver bak takımı nerelere uçuruyor. kebapçı deyneği

2
10
yanıtYanıtla
70:

fbli acı varmı acıı. kebeacının avukaımısın sen yoksa kuyruk acınmı var :Ç

yanıt0
yanıt0
Cellat:

Galatasaya gellen baskan secilmek icin para olmasi gerekmiyormu? Bikti artik taraftar zügürt agalardan saygilar.

3
4
yanıtYanıtla
Galatasaray ‘lı:

devam dedigime bin pişmanım.

5
0
yanıtYanıtla
Mesut:

Gönderiyosunuz tamam ama gidenlerin yerine iyi topcu alin bari. Tolga gidip onun gibi adam alirsan bir şeye yaramaz. Selcuk, gomis, belhanda da gitmeli. Gomis küçük maçların golcüsü. Drogba gibi fizik gücü yuksek ve tekniği iyi bir forvet şart

1
4
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

EMRE MOR TRANSFERI YATTIMI HOCA. . !!

3
0
yanıtYanıtla
ıstanbullu:

tolga ve dıgerlerı anında gonderılmelı onların yerıne altyapıdan adam alsak kulubee oturttasak daha verımlı olurlar

2
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

GALATASARAY icin FIYASKO CIKAN TOPCU. . ! TAM TUDOR FUTBOLU OYNUYOR. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title