Haberler

Fatih Terim, TFF'ye Savaş Açtı: Turnuvaya Katılamayanlar Bedel Ödesin

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Biz 10 maç, 8 maç ceza alıyoruz. Turnuvaya katılamayanlar, turnuvaları alamayanlar bedel ödemeyecek mi?" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Terim, "10 maç, 8 maç, 6 maç ceza alıyoruz. Ama ben yöneticilerin hiç ceza aldığını hiç görmedim. Alınamayan, gidilemeyen turnuvalar var. 8-10 sene oralarda kalıyorlar." dedi.

"BENİM GÖNLÜM RAHAT"

Tecrübeli teknik adam, "Turnuvalara katılamayanlar, turnuvaları alamayanlar bedel ödemeyecek mi? Galatasaray camiasına ve taraftarlarımıza olan saygımdan dolayısıyla usülen itiraz ettim. Gönlüm rahat. Ben ne yaptıysam bedelini ödedim." ifadelerini kullandı.

"GENİŞ BİR TOPLANTI YAPMAK LAZIM"

Terim, "Yakında geniş bir toplantı yapmak lazım. Bir fazla cezadankorktuğumuzdan değil, rahat rahat konuşmak için. Benim de cevap vermekistediğim çok konu var." diyerek sözlerini noktaladı.

Fatih Terim, TFF'ye Savaş Açtı: Turnuvaya Katılamayanlar Bedel Ödesin

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (73)

istanbullu zeyno:

15 inci sıradaki takımın taraftarı yorum yazarken şampiyonlar liginde oynayan bir takım taraftarına saygılı olmak zorunda

19
57
yanıtYanıtla
asasfdsa:

şampiyonlar liginde en aciz grupta uefa ya katılma şansı arayan. lige hakem ve tff ile tutunan takımın tarftarı mı söylüyor bunu :))

yanıt47
yanıt7
BABANIZ GALATASARAYDIR:

EN fazla şampiyon 4 yıldız en fazla tr kupası en fazla şampiyonlar ligi YARı final kupa galipleri uefa kupası süper kupa saymakla bitmeyen başarılar ağanız paşanız abiniz Galatasaray dır rüyasında bile göremez diyer takımlar fenerli gençler bırakın küme mücadelesi veren şu feneri adam gibi bir takım tuttun

yanıt0
yanıt0
GÜNGÖRENLİ:

şu gsliler lütfen artık ağlamayın geçen sene Beşiktaş doğranırken hepiniz keyifliydiniz şimdide ağlamayın plsssss

39
9
yanıtYanıtla
Burnundan Soluyan Adam:

Fatih Terimin Mal varlığına el konulsun.

25
10
yanıtYanıtla
Timsah 16:

Aynen.

yanıt10
yanıt5
KOYULSUN:

koyulmasın.

yanıt5
yanıt6
UA GS:

TRABZONPORUN 2010-2011 ŞAMPİYONLUĞU VERİLSİN

yanıt39
yanıt3
FENERLI-1:

HAYATIMDA BU KADAR HAKSISKEN OZUNU HAKLI GOSTERMEYE CALISAN HEYASIZ YARATIQLAR GORUYOROM

30
3
yanıtYanıtla
kepapçı işi kumpasmıydı:

kebapçıyla dalaşıp milyonları götürenler de ceza almalı mı

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title