Haberler

Fatih Terim: Asamoah Umuyorum Devre Arasında Olur

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bucaspor'u 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından, "Asamoah iyi bir oyuncu, ümit ediyorum devre arası olur." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bucaspor'u 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Fatih Terim, "Bu tip maçlar, tehlikeli maçlardır. Muhakkak ki, güç farkı var. Bucaspor koşarak, mücadele ederek, bozarak, kendine avantaj sağlayan bir takım olacaktı ki, öyle oldu. En önemli şey, oyuncularımın ciddi olması. Maçın genelinde hakim oynamamız kadar doğal bir şey yok. 3 gol attıktan sonra 7-8 tane, veya 10'a yakın pozisyon bulmamız olumlu şeyler. Oyunu rakip alanda oynamamız, çok istediğim bir şey benim." sözlerini paylaştı.

"SİNAN FORMAYI İSTERSE, VERİRİM"

Selçuk İnan, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş için konuşan tecrübeli antrenör, "Bir sıkıntı olmasa, hiç oyuncu değiştirmeyecektim ki, net 90 dakika hepsini göreyim diye. Devre arası bazı kararlar vereceğiz, orada önemlidir. Son 4-5 seneye baktığımızda, Selçuk bu takımın şampiyonluklar kazanmasında önemli rol elde etmiş bir oyuncu.

Yedek bırakabilirsiniz, ama yaptıklarını unutmamak lazım. Selçuk, kazanmamız gereken bir oyuncumuz, bize çok emeği geçmiştir. Selçuk'un attığı frikik golleri, Selçuk'un attırdığı goller... 7. sene belki de, Selçuk'u kazanmamız lazım. Sinan'a da söyledim, o formayı almak isterse, ben veririm ona, alternatif düşünmem. Yasin'den çok memnunum. 48 saat önce maç oynamış. Her maç, Galatasaray 28'inin nasıl yazılacağını bize gösterecek. Herkes, nerede nasıl şans bulursa, kullanmak zorunda. Burası Galatasaray kulübü, kolay gelinmiyor. O formanın hakkını vermek zorundasınız." diye konuştu.

"1-2 EKSİĞİMİZ VAR, HALLETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Transferle ilgili de konuşan deneyimli hoca, "Eksiğimiz olan 1-2 yer, çok fazla isteğim yok zaten, halletmeye çalışacağız. Olmazsa da, içimizden halletmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim devre arasında hazırlık maçı oynayacaklarını söylerken, "Çok fazla değil ama, hazırlık maçı oynamak istiyorum. Antalya'da bu fırsatı bulabiliriz ve onu da kullanacağız." dedi.

"HASAN ŞAŞ VE ÜMİT DAVALA HAYIRLI OLSUNA GELDİ"

"Florya haber merkezi gibi olmuş. Eskiden biz söylemeden hiçbir haber çıkmazdı, bazı alışkanlıklar değişmiş demek ki. Hasan da, Ümit de hayırlı olsuna geldi, sağolsunlar. İkisi de Galatasaray'ın önemli figürleri, gerekirse olabilir."

"DONK BİZE BİR ŞEYLER VEREBİLİR"

"Ya benim Kasımpaşa'da tanıdığım Donk olacak, ya da 28'in dışında kalacak. Bu fizik, bu teknik, bize bir şeyler verebilir diye düşünüyorum.

Sol tarafta eksik var, belki atağa bir oyuncu düşünüyoruz. Bazen aklımızda olmayan bir imkan çıkabilir. Çok fazla bir şey harcatmadan, akılcı şekilde bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum."

"ASAMOAH UMUYORUM DEVRE ARASINDA OLUR"

"Asamoah benden önce gelişmiş ve ilişkiyi anlattıklarında gelebilir gibi bir ümit vardı ama, olmayabilir diye bir şerh koymak lazım oraya. Doğru bir transfer, iyi bir oyuncu, ümit ediyorum devre arası olur.

Asamoah'ın alternatifini de düşünmemiz lazım, ikinciyi de, üçüncüyü de, ki neredeyse yok. Bugün Lato iyi oynamasına rağmen."

"LATOVLEVİCİ'DEN MEMNUNUM"

"Lato'yu yanıma çağırdım ve nasılsın dedim. "İyiyim" dedi. "İyiyim derken yarın forma versem, oynar msıın?" dedim. "Bir ayağım da gitse, oynarım" dedi. Karakter yapısından ondan memnunum. Ameliyattan çıkmış, kolay değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Selçuk İnan Bucaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ŞANLI GALATASARAY:

Abii niye kuduruyonuz kii :D sdahdgha

12
1
yanıtYanıtla
ultraaslan:

PARAGÖZ PARATOR. Google a paragöz parator yazın bakalım ne çıkıyor :))))

2
4
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

iğreniyorum senden terim iğrenç bir insansın

2
4
yanıtYanıtla
ultraaslan:

Sen asamoah falan getiremezsin paragöz parator

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title