Haberler

Fatih Terim, Schalke Maçında Sürekli Kendisini Çeken Kameramana Kızdı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kulübenin sağında sürekli kendisini çeken Alman kameramana kızdı. Kameraman, mücadelenin ikinci yarısında sahanın başka yerinde çekim yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Schalke maçının ilk yarısında çok kızdı.

Terim mücadelenin 34. dakikasında sarı-kırmızılı kulübenin sağında çekim yapan kadın kameramanı sert şekilde uyardı.

Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim Alman kameramanın kendisini çekmesine sinirlendi. İlk yarı kameramanın yeri değişmezken ikinci yarı başlarken yeri değiştirildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (94)

bu yorumu iyi okuyun cimbomlular:

Terim başarısızlığa kılıf uydurmaya çalışıyor. Turk futbolu aziz yildirimdan kurtuldu, Bu egolu paragöz paratordan da kurtulunca gercekten büyük yol katetmiş olacak. Futbolun takımın ortada herseyiniz ortada. Sut dökmüş kediler gibi geziyorsunuz. Türk futbolu senden de kurtulacak. aslanı kediye çevirdin. Geçen sene şampiyonlar liginde Beşiktaşla çok güzel futbol izledik. yenilsede yensede maçlar çok güzeldi. Türk ruhuyla oynadı. sende ruh yok. bırak artık.

67
0
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

Galatasaray golleri yedikçe beni gülme krizi tuttu,,haalaa daha güleyrum;)))

57
3
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

şuna imparator diyenın tahtını silifknin yogurduna bulayım. . !dangoz bu!takımı maçı yense domalır böylede çekin derdi kesin . !karaktersiz vatan haini

51
8
yanıtYanıtla
BİLİR KİŞİ:

Fransız takımı gese yenilince içimin yağları eriyo :))))

50
1
yanıtYanıtla
12 Numara:

Adam işini yapmaktan başka ne yapıyor da kızıyorsun?

41
8
yanıtYanıtla
13 numara:

KADIN KAMERAMAN

yanıt23
yanıt0
hasan:

kebapçı mafyası ülkenin yüzkarası

42
3
yanıtYanıtla
beyko:

Yahu hep mi başkaları suçlu nasıl bir pisikoloji bu. .

42
2
yanıtYanıtla
baya:

SIRADA KAMERAMANLARMI VAR PİSLİK HAİN. BU ADAM DEFOLSUN BU ÜLKEDEN. HAİN BU ADAM

40
4
yanıtYanıtla
bu yorumu iyi okuyun cimbomlular:

Terim başarısız olunca kılıf bulmaya çalışıyor. Gruptaki 4 takımın değeri 500 m €. Diğer grupların 10 da biri, 15 te biri hatta bazı takımların 10 da biri. Sen böyle bir gruptan çıkamıyorsan bir daha şampiyonlar ligine gitme. 2 yıldır kartalımla şampiyonlar liginde çok güzel maçlar izledik. Yenilsede yensede Türkiye ruhuyla oynadı. Maçları milli ruhla izledik. Cinconsporda ruh yok. İşte haksızlıkla şampiyon olursan alman ligininde 15. sırada düşmemeye oynayan takım bile seni yener

42
2
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title