Haberler

Fatih Terim, Maç Öncesi Schalke Hocasından Konoplyanka'yı İstedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke ile oynanan maç öncesi "Konoplyanka'yı kullanmıyorsanız bize verin." teklifinde bulundu.

Galatasaray'ın Schalke'ye 2-0 yenildiği maçtan önce samimi bir şekilde sohbet eden iki teknik direktörün transfer konuşması yaptığı ortaya çıktı.

Fotomaç'ta yer alan haberde; Alman gazetecilerin iddiasına göre Fatih Terim, Schalke'nin hocası Tedesco'ya "Konoplyanka'yı kullanmıyorsan kiralık olarak bize verin" teklifinde bulundu. Tedesco ise "Bu çok ani bir teklif oldu. Şu an bir yanıt veremem" dedi.

Fatih Terim, Maç Öncesi Schalke Hocasından Konoplyanka'yı İstedi

8 MAÇTA 2 ASİST YAPTI

Galatasaray'a karşı forma giymeyen 29 yaşındaki Ukraynalı yıldız, bu sezon 8 maçta 2 asist üretti. Asıl mevkisi sol kanat olan Yevhen Konoplyanka santrafor ve forvet arkası da oynuyor.

Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro. Sarı-kırmızılılar Tudor döneminde de bu oyuncuya teklif yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

ender han:

İYİCE KENDİNİ KAYBETTİ RAKİP HOCALARDAN FUTBOLCU DİLENMEYE BAŞLADI ULAN FENER AKLINI ALDIN ADAMIN

4
5
yanıtYanıtla
Beşiktaş 1903:

Adam terimi takmamış bile. Bu sene şampiyonluk yarışı Beşiktaşla başakşehir arasında geçer. cinconspor Ali Dürüste rağmen ancak 3. olur

2
3
yanıtYanıtla
Recep:

Arda TURAN varsa Fatih TERİM varArda TURAN yoksa Fatih TERİM yok.

2
3
yanıtYanıtla
zirtolar:

gideceksin kabapcinin yanina

2
2
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

HABERE BAK HABERE Fatih Terim, Schalke''nin hocası Tedesco''ya ''Konoplyanka''yı kullanmıyorsan kiralık olarak bize verin'' teklifinde bulundu. Tedesco ise ''Bu çok ani bir teklif oldu. Şu an bir yanıt veremem'' dedi. TERİM NE ALIYORSUN MANAVDAN KABAKMI ALIYORSUN ADAMLAR SANA VERİRLERMİ BU FUTBOLCUYU FOTAMACTA FUTBOLCU NE DEMİŞ KULLANMIYORSAN DEMİŞ NE KULLANIYORSUN ARKADAŞ BİRAZ DÜZGÜN KONUŞUNYA EŞYAMI BU FUTBOLCU BU OYNATMIYORSAN DE BALİ FOTOMAC

1
2
yanıtYanıtla
Yaşar:

Terim bu işi Türkiye Liginde de yaparak rakibin en iyi oyuncusunu maçtan önce oynayamayacak hale getirir. Uzmanlık alanı yani.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title