Haberler

Fatih Terim'in Eski Öğrencisi Daniele Adani: Terim Abartılıyor!

Güncelleme:

Fatih Terim'in Fiorentina'dan öğrencisi olan Daniele Adani, "Terim'in Türkiye'de yaptıklarına saygı duyuyorum ancak onun abartıldığını düşünüyorum.'' dedi.

Sky Sports'ta yorumculuk yapan ve futbolculuk kariyerinde Mircea Lucescu ve Fatih Terim ile çalışan Daniele Adani, Fatih Terim ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.Adani, kariyeri boyunca çalıştığı en iyi teknik adamın şu anda A Milli Takımımızın başında bulunan Mircea Lucescu olduğunu ifade etti.

"DOĞAÇLAMA BİR TARZI VARDI"

Corriere de Sport'a konuşan Adani,Lucescu için 'çalıştığım en iyi teknik adam' derken, Fatih Terim ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. Adani, Fiorentina'da birlikte çalıştığı Fatih Terim için, " Türkiye'de yaptıklarına saygı duyuyorum ancak onun abartıldığını düşünüyorum. Çalıştığımız süreçte doğaçlama bir tarzı vardı. Farklı bir çalışma şekli ve kültürü vardı. Bunlara güvenmek için ise çok az bilgiye sahipti." dedi.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Fiş fiş fatih:

Hele şükür dilimizden anlayan biri çıktı, biz yıllardır terim teknik direktör deyil diyoruz zaten olsaydı avrupada bir takımı şampiyon yapardı veya büyük bir kulüp ona talip oldurdu maalesef türkiye de terim balonunu şişirme meraklısı çok arda turan balonu gibi mesela. .

14
8
yanıtYanıtla
İso:

Fatih bu salağı yedekte bekletti aklınca intikam alıyor. istatislikler yalan söylemez kabiliyetsiz topçu

12
9
yanıtYanıtla
adrino:

daha neler yedekte bıraktı demeyelim daha önce milanda bulunan bir ounda aynışeyi söylemişti fatih terimin gs başka bir başarasını gördün mü mesele genel bir başarı tek takım üzeri değil

yanıt4
yanıt1
Maço:

Kral terim var mı ötesi

7
11
yanıtYanıtla
MKanpeli:

Adam Fiorentina ve Mialan''da görev aldı. Türkiye''de kariyeri açık ara en iyi olan teknik direktör. Daha ne yapsın!?

7
8
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

AYNEN KATILIYORUM TERİM ESKİDE KALDI ŞİMDİKİ EGOİST BİR VARLIK KENDİNİ BİŞE SANAN VARLIK

8
6
yanıtYanıtla
HIRBO:

TERİMİN KURDUĞU TAKIM UEFA VE SÜPER KUPAYI ALMIŞTIR BU MİLLİ TAKIMA DA SİRAYET ETMİŞ O TAKIM DÜNYA 3. CÜSÜ OLMUŞTUR SEN İLK ÖNCE BU 2 KUPAYI AL ONDAN SONRA TERİMİ AĞZINA AL AYRICA TERİM İLK KEZ MİLLİ TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONASINA GÖTÜRMÜŞTÜR 2008 DE MİLLİ TAKIMA YARI FİNAL OYNATMIŞTIR TERİM BİR DEĞERDİR ONU SEVİYORUZ

7
4
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Aynen kardeşim hislere tercüman olmuşsun burdaki eziklerin yorumuna bakarsanız bir Fatih hoca gibi birisini camialarından çıkaramadıkları için kuduruyorlar. Hep Fatih hocaya bir altarnetif bulmaya çalıştılar ersun yanal Aykut Kocaman şenol güneş ama olmadı 2002 dünya kupası kadrosundan rüştü reçberi yıldıray Baştürk ü al hepsini Fatih hoca kurdu otakımı kaymağını çakma filozof şenol yedi evet size göre Fatih hoca iyi olmayabilir ondan iyisi varmı dallamalar bu ülkeye frank reijkart lar del bosgeler Mancini’ler Neler geldi faydası oldumu Türk futboluna teresler

yanıt1
yanıt1
Serhan:

O takim jup Derwall in kurduğu takımdır.Bir bak istersen.O takımı ne zaman almış.Kimler oynuyormuş.

yanıt0
yanıt0
zaz:

adam kendi hemserisini birakip terimimi ovecek..

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title