Haberler

    Fatih Terim: "Herkes Penaltı Diyor"

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-0 kaybettikleri Porto maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda 1-0 kaybettikleri Porto maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

    Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

    "Çok çok üzgünüm. Böyle klasik cümleler kurmaktan hoşlanmam, iyi oynadık da atamadık falan... Bugün söylenecek şu; Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir oyun oynadık. Önemli bir taktik anlayış ortaya koydu çocuklar. Bir Şampiyonlar Ligi maçında daha evvel görmediğimiz, dışarıda oynarken alışkın olmadığımız kadar pozisyona girdiler. Galatasaray taraftarlarını ve Türk futbolseverleri mutlu etmek isterdik, buna da çok yaklaştık ama olmadı. 4 maçımız daha var."

    "Helal olsun dedirtecek bir oyun oynadık"

    "Helal olsun dedirtecek bir oyun oynadık. Galatasaray takımı olarak, Porto ile oynamak hiç kolay değil. Lütfen herkes Porto'yu iyi analiz etsin, iyi baksın. Bugün müthiş bir gün olabilirdi. 6 puanla dönüp lider olarak çok daha yaklaşabilirdik. Galatasaray taraftarının gurur duyabileceği bir takım vardı sahada. Eksiğimiz vardı ama bunlar ocak ayında, temmuz ayında halledemeyeceğimiz şeyler değil."

    "Serdar Aziz'in pozisyonuna herkes penaltı gibi diyor"

    "Serdar Aziz'in pozisyonuna herkes penaltı gibi diyor ama hakem Michael Oliver'ın Juventus-Real Madrid maçında verdiği penaltıdan sonra penaltı konusunda biraz daha seçici olduğunu düşünüyorum. O herhalde psikolojik bir travma yarattı. Olmayan penaltıyı vermişti o zaman. Şampiyonlar Ligi'nin de kaderini değiştirmişti. Serdar'ın pozisyonuna çalmadı. Bizim ona sığınmamıza gerek yok, herhalde UEFA yetkilileri gereğini yapacaktır. Çok bir şey de beklemeyelim bu tip durumlarda. %50 - %50 ise genel olarak diğer tarafa verirler."

    Fatih Terim'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

    UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında deplasmanda Portekiz'in Porto takımına 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

    Dragao Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim, rakiplerini tebrik ederek, "Bazen yenilirken de 'Helal olsun' dedirtebilirsiniz. Bence bugün o maçlardan bir tanesiydi." dedi.

    Fatih Terim, maçta birçok net pozisyon yakaladıklarını dile getirdi. Porto'nun çok güçlü bir ekip olduğunu belirten Terim, şöyle konuştu:

    "Diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz, geliştirmemiz gerekiyor"

    "Sahalarında bu kadar gol pozisyonuna girip, başa baş mücadele edip, Porto'yu durdurmak çok kolay değil. Birçok mevkide sayısal olarak eşitiz ama mevkisel olarak özellikle alternatif adına eşit elemanlara sahip değiliz. Futbol sonuç oyunu. Mağlup olduk ama bence hak etmedik. Diğer maçlarda bu oyunu devam ettirmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Galatasaray'a yakışır bir oyun sergilediğimiz için son derece memnunum."

    Porto'yu iyi analiz ettiklerini aktaran Terim, "Analizimiz oyuna ve pozisyona yansıdı ama maalesef skora yansımadı. Daha 4 maçımız var. Allah'ın izniyle bu gruptan çıkacağız." ifadelerini kullandı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Porto Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title