Haberler

Fatih Terim, Hasan Şaş'ı böyle ikna etmiş!

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor ile deplasmanda oynanan maçın sonunda taraftarlarla tartışan ve daha sonra istifa eden Hasan Şaş'ı Fatih Terim'in hangi sözlerle ikna ettiği ortaya çıktı.

Denizlispor'a deplasmanda 3-0 mağlup oldukları maç sonrasında Necati Ateş ile birlikte taraftarlarla sözlü tartışmaya girip ardından istifa kararı alan Hasan Şaş'ın yaşanan süreçte yönetim içerisinden herhangi bir destek görmemesi üzerine istifa ettiği öğrenildi.

İstifa kararı sonrasında ise Fatih Terim'in Hasan Şaş'ı ikna etmesinin detayları belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının Şaş'a, "Sen bırakırsan biz de bırakırız. Yönetim seni bu konuda yalnız bırakmış olabilir fakat bizim için aslolan Galatasaray'dır, eğer kararında ısrarcıysan biz de istifa etmeye hazırız" dediği, bu görüşmenin ardından deneyimli antrenör Şaş'ın istifa kararından vazgeçtiği ifade edildi.

TERİM İLE YÖNETİM ARASINDA GERGİNLİK İDDİASI

Hasan Şaş'ın yaşadığı istifa sürecinde antrenörünü destekleyecek bir hamle yapmayan Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'la Fatih Terim'in arasında soğuk rüzgarların estiği öğrenilirken, Terim'in gerek kapalı kapılar ardında gerekse Konyaspor maçından sonra yönetime sert göndermelerde bulunduğu bildirildi.

Fatih Terim, Hasan Şaş'ı böyle ikna etmiş!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Fatih Terim Hasan Şaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

cc:

etmezsen adam değilsin zaten, ülkenin bir numaralı düzenbazı.

33
37
yanıtYanıtla
CAPS:

Senin gibi eşekler de kendi makamında anırır

yanıt9
yanıt17
KARA BEBO:

Seni adam yerine koyan kim cc

yanıt20
yanıt17
MEMUR-SEN BAŞKANI İSTİFA:

SAMİ YEN , FENERE MEZAR OLACAK 6. HAFTADA. . .

22
22
yanıtYanıtla
6 ATANBAHÇE:

6. HAFTADAKİ 6 YI SEN YAZDIN, SEN MEZARINI KAZ.

yanıt16
yanıt10
cio:

SIKINTI YOK ARKADAŞLAR HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR YANİ 2013 2014 SENE''Sİ GİBİ gs PUAN KAYBEDİYOR FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLUYOR YANİ FATOŞ ŞUAN''DA FENERBAHÇENİN SAMPİYON OLACAĞINI BİLİYOR O YÜZDEN İSTİFA EDECEK. . . BABANIZ FENERBAHÇE ULANNNNN AHAHA cincon kümeye . . .

15
13
yanıtYanıtla
vatandaş:

ben fatih terimi sevmem ama bir gerçek var almadığı kupa kalmadı şampiyonluklar cabası adamın bildiğim kadar 6 şampiyonluk ziraat kupasını saymıyorum uefa kupası süper kupa Türkiye de başka var mı emsali maalesef fb de olmayınca kıskançlık had safhada fatih terim fb li olsaydı dünyanın en iyi antrenörüydü küçümsemiyorum ama aykut bir iki başarı sağladı diye yere göğe sığdıramadılar

15
9
yanıtYanıtla
Doğrusu bu:

20 tane kupası var 8 Lig şampiyonluğu

yanıt4
yanıt5
samii:

ibraihm tatlıseste çok başarılı 5000 in üzerinde konseri var ama sonunu gördün değil mi, , sonu iyi olsun terim sonunda bozarsa yaptıkları beş kuruş etmez sende bunu bilmiyosun

yanıt2
yanıt1
PATOALAN:

Abdurrahim bey hani Diagne için 8 tane teklif vardı noldu?? Derhal istifa edin.

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title