Haberler
Güncelleme:

Fatih Terim, Fiorentina maçı sonrası bel fıtığı ameliyatı oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, sarı kırmızılı ekibin 4-1 mağlup olduğu Fiorentina maçının ardından bel fıtığı ameliyatı olduğu açıklandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

GS:

Gecmis olsun babam

4
12
yanıtYanıtla
Kenan:

Annenin haberi varmı babanın hastalığında yenilgiye kılıf hazırlamış korkmasın

yanıt1
yanıt0
FUTBOL-İST:

Fatih TERİM bu ülkede bir gerçektir. Bu gerçeği kabul etmek gerekir, Bakışı ile, duruşu ile bir fenomendir, tırnakları ile kazıya kazıya buralara gelmiştir, aldığı imparatorluk lakabını hak eden gerçek bir fenomendir. Ülkenin gerçeğini en iyi bilen nerde ne zaman nereye ulaşacağını çok iyi ayarlayabilendir. Bir göz kırpması ile maç kazanacak kadar ülkem topcusuna hakimdir, hangi hocanın hangi takımda çalışacağına kadar etkilidir, kimim hakem olacağına, kimin Federasyonda ne şekilde görev alacağını bilir!!

5
10
yanıtYanıtla
SACMALAMA:

FIKRINE KATILMIYORUM. . . .

yanıt0
yanıt2
Misafir:

Fatih Terim bu ülkede gereğinden fazla değer verilmiş şişirilmiş bir balondur yediği goller de hazımsızlık yapmış geçmiş olsun

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu şimdi mağlubiyetide doktorlara bulmak için ameliyat olmuştur malum herkes hatalı bir tek hep bu kasıntı abidesi PARAtoner doğruya:))

6
7
yanıtYanıtla
teo:

Bence bir ameliyatta suratından olmalı gerçi suratı kalbinin pisliğini yansıtıyor ya, belki ego bencillik ve kendini beğenmişliğinde bir ilacı vardır şimdilik suratını düzeltsinler yeter.

12
1
yanıtYanıtla
Sssss:

Galatasaray in oynadigi futbiol adamı fitik eder

10
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Yenilince ajitasyon için ameliyat olmuş

7
2
yanıtYanıtla
Fayi:

Birgunde eleştirenler bir şeyi basarsalar bizde onları alkislasak. Bı birakmadiniz fesatligi.

2
7
yanıtYanıtla
STD:

Galatasaray ve milli takım dışında bir takım çalıştırsın da görelim imparatorluğunu. Gittiği her takımdan kovulmuş bir adamdan bahsediyoruz. Fiorentina''da sezonu tamamlayamadı, ocak ayında kovdular. Mİlan''dan kasım ayında. Cincondan bile 3 defa kovuldu. Bi Bursaspor''u, Kayserispor''u falan çalıştırsın da oynattığı futbolu bi görelim.

3
2
yanıtYanıtla
HAKSIZSAM YAZIN.:

Ben de o kadar kupa kazansam fıtık olurdum nasıl taşırım o kadar kupayı :)

2
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Gecmis olsun hocam.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

suratsız zamanında 3 mac var diye GS yi bırakıp gittimilli takıma sonra 4maç kala milli takımı bırakıp kaçmadım nasıl imparator Hangi ülkeyi fetetti Hain

2
1
yanıtYanıtla
ilker kırdar:

BU TAKIMIN ZATEN SAVUNMASI İLE ORTA SAHASI ADAMI FITIK TA EDER VEREMDE ALLAH DÜŞMANIMA BİLE VERMESİN AMİN

3
0
yanıtYanıtla
habercı:

FİORENTINA NASILLLLLL 4 TANE SAPLADIYSA ARTIK , CIKARTMAK ICIN FITIK AMELIYATI GEREKMIŞ . . . !ZUAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAÇARŞI ALAYINA KARŞI ÖZELLİKLE ÇAKMA İMPARATOR FATİH TERİME . !

2
0
yanıtYanıtla
Yooo:

Sen daha ölmesini sahte mafya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title