Haberler

Fatih Terim, Emre Çolak'ın Transferini İstedi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Deportivo'da bir süredir forma giyemeyen Emre Çolak'ın sezon sonunda kiralanmasını istedi.

Ziraat Türkiye Kupasında Akhisar'a kaybeden kadronun yeterli olmadığını düşünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisi Emre Çolak'ı istiyor. Kadroda yerli alternatifi oluşturmak isteyen Fatih hoca, eski öğrencisi Emre Çolak'ı gözüne kestirdi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Deportivo'ya transfer olan, ancak İspanya'da alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılan takımında mutluluğu bulamayan Çolak da, İstanbul'a dönme fikrine sıcak bakıyor. Emre'nin kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi var.

KİRALIK FORMÜLÜ ÖNE ÇIKIYOR

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralayıp kontratı bitince de renklerine bağlamayı hedefliyor.

Terim, Emre'yi hem solak olması hem de 8 numara, 10 numara ve her iki kanatta oynayabilmesi nedeniyle joker olarak düşünüyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda resmi girişimi yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deportivo La Coruna Galatasaray Fatih Terim Emre Çolak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

TANJU:

Bİ SEN EKSİKTİN SENDE GEL TAM OLSUN

4
0
yanıtYanıtla
Eses26:

İspanya liginde küme düşecek takımın kadrosuna bile giremeyen oyuncu cimbomu şampiyon mu yapacak. Komik.

3
1
yanıtYanıtla
PARA TOR:

haberde kadroya bile giremeyen diyo ama tamamen teknik adam tercihi. deportivenun başına seedorf geldiğinden beri emre çolak oynuyo en son sevilla macında dakika 17 de girdi neredeyse 80 dakika oynamış oldu yani çok ta etkili seedorfun kesinlikle hamle ve çok yönlü oyuncularından birisi suanda. HABERDE FORMA GİYEMEYEN DİYO BAŞLIKLAR EZBERE ATILIYO SANIRSAM

2
1
yanıtYanıtla
ertuğrul yaman:

olmadı böyle yahu sen koskaca galatasaraysın akhisara elenmek demek ak hisar senin çeğreğin bile olmaz derken ne yalan söyleyim akhisar size resmen futbol dersi verdi bu mantaliteyle şampiyonluk hayal ediyorsunuz kusara bakma eyy galatasaray sana tek bir sözüm var yazıklar olsun

2
1
yanıtYanıtla
cimbom:

ne olur gelmesin valla diğerlerinden daha kurtulamadık.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title