Haberler

Fatih Terim, Devre Arasında Gelip Şampiyonluk Yaşayan Tek Teknik Direktör Oldu

Güncelleme:

Fatih Terim, devre arasında geldiği Galatasaray'ı şampiyon yaparak, Avrupa'nın 13 liginde bunu başaran tek teknik direktör olmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da, Fatih Terim de önemli bir başarıya imza attı. Tecrübeli teknik adam ilk kez devre arasında göreve geldiği Galatasaray'ı şampiyonluğa taşırken, bu sezon Avrupa'nın önde gelen liglerinde bunu başaran tek isim oldu.

FATİH TERİM TEK!

Avrupa'nın 13 büyük liginde sezon başladıktan sonra göreve gelip şampiyonluk yaşayan tek isim Fatih Terim oldu. Avrupa'nın 5 büyük liginin yanı sıra Portekiz, Hollanda, İskoçya, Belçika, İsviçre, Rusya ve Avusturya'da da şampiyonluğa ulaşan takımlar bunu tek teknik direktörle başardı.

Sezona Igor Tudor ile başlayıp ilk yarının sonunda göreve Fatih Terim'i getiren Galatasaray da, Avrupa'nın 13 ligi içinde teknik direkktör değiştirmesine rağmen sezon sonunda mutlu sona ulaşan tek takım oldu.

İŞTE AVRUPA'NIN 13 LİGİNDEKİ ŞAMPİYONLAR:

Spor Toto Süper Lig - Galatasaray (Igor Tudor, Fatih Terim)

Premier League - Manchester City (Pep Guardiola)

Bundesliga - Bayern Münih (Jupp Heynckes)

Ligue 1 - Paris SG (Unai Emery)

La Liga - Barcelona (Ernesto Valverde)

Serie A - Juventus (Massimiliano Allegri)

Portekiz Premier - Porto (Sergio Conceiçao)

Eredivisie - PSV (Phillip Cocu)

İskoçya Premier - Celtic (Brendan Rodgers)

Belçika 1. Ligi - Club Brugge (Ivan Leko)

İsviçre Süper Lig - Young Boys (Adi Hütter)

Rusya Premier Lig - L. Moskova (Yuri Semin)

Avusturya Bundesliga - RB Salzburg (Marco Rose)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ahmed atlı:

gelsinde anadoluda bir takım şampiyon yapsın. milli takımda hak edmediği bir tazminatı devleti mahkemeye vererek el uzatan bir adama nasıl imparator denir. mimiklerine bakın kendinden büyüğü yok. devletin bir kurumunu yani milli takımı mahkemeye verecek kadar düşmüş birini alkışlayana yazıklar olsun. o mahkemeden elde ettiği kendisinde vicdanen hakkı olmadığı tazminatı yerli hiç bir teknik direktör tenezzül etmezdi. sokakda nasıl dolaşıyor görmek lazaım.

2
5
yanıtYanıtla
navajho:

futbol federasyonu devlet kurumu değildir, orada çalışanlar memur değildir, tff gelirlerini devlet vermiyor, oynayan takımlar sayesinde para kazanan bir kurum. cahil cahil yorum yapma. ayrıca bir sözleşme yapıldıysa onun bir anlamı var devlet ya da değil her kurum sözleşmeye uymakla yükümlüdür aksi taktirde sözleşme yapmanın ne anlamı var ? senin kuş takımın şampiyon olamadı ya artık nasıl karalayacağını şaşırdın değil mi cikcik ?

yanıt1
yanıt1
KEKOVALI:

ŞENOL SENDE KINA YAK BİR YERİNE TAKIMI ŞAMPİYONLUKTAN ALIP DÖRDÜNCÜLÜĞE OTUTRTUNUZ ORMANCI BABANLA BERABER

1
4
yanıtYanıtla
ozan1905:

ulan galatasaraylıyım fakat bir sezon sanki mustafa denizli beşiktaşın başına devre arası gelip şampiyon yapmıştı diye hatırlıyorum belkide yalnış hatırlıyorumdur. hatta o sezon devre arasında ernsti almışlardı yusufta parlamıştı. . .

0
2
yanıtYanıtla
navajho:

bu sezondan bahsediliyor, daha önce hiç olmamıştı denmiyor iyi oku.

yanıt1
yanıt1
metin:

Avrupada dereyi geçerken At değiştirmezler

0
0
yanıtYanıtla
navajho:

uzman konuştu ! aç bak bakalım avrupada devre arası hiç hoca değişmemiş mi?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title