Haberler

    Fatih Terim'den Yedek Kaleci İsmail Çipe'ye Tam Not

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hazırlık maçında şans verdiği 23 yaşındaki İsmail Çipe'nin performansını genel olarak beğendi ve yönetime "Kaleci transferine gerek yok" raporu verdi.

    Uruguay'la birlikte Rusya'daki Dünya Kupası'nda boy gösterdiği için hala G.Saray kampına katılmayan Fernando Muslera'nın arkasına güven verecek bir kaleci almak isteyen teknik direktör Fatih Terim, şimdilik bu isteğini askıya aldı.

    Sezonun bitişiyle birlikte sözleşmeleri de sona eren Eray İşcan ve Cedric Carrasso'yla yola devam etmeme kararı alan Cimbom, bir süredir gelecek vaadeden genç bir file bekçisini takıma kazandırmak istiyordu. Bu kapsamda Çağlar Şahin Akbaba başta olmak üzere birkaç isimle ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, son olarak daha deneyimli bir isim olan Bursa'nın kalecisi Harun Tekin'e yönelmişti. Ancak bonservis ücretlerinde anlaşılamayınca bu transferler gerçekleşmedi.

    TARAFTARLAR DA ARKASINDA

    Tüm bu yaşananların yanı sıra takımla birlikte İsviçre kampına katılan altyapıdan İsmail Çipe, ayağına kadar gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi. G.Saray'ın şimdiye kadar oynadığı 5 hazırlık maçında da kaleyi koruyan 23 yaşındaki eldiven, PSV ve Valencia maçları kaybedilmesine rağmen dikkat çeken kurtarışlarla göze girmeyi başardı. Taraftarlar sosyal medyada İsmail'e şans verilmesini dile getirirken, genç kaleciyi Fatih Terim de çok beğendi. Yönetime kaleci transferinin o kadar da gerekli olmadığını belirten Terim'in, kupa maçlarında İsmail Çipe'ya şans vermesi bekleniyor. Yönetim ise Taffarel gibi bir efsaneyle çalışacak olan İsmail'in daha da iyi olacağı görüşünü taşıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (9)

    hooo:

    vay be ismailim orta okul 8e kadar beraber okumuştuk uçtun gittin valla helal olsun başarıların devamı olsun kardeşim

    9
    0
    yanıtYanıtla
    cem:

    o kaleci oldu sen ne oldun kardeş

    yanıt4
    yanıt0
    Gs:

    AYNEN İŞTE OLAY BU . HAZIRLIK MAÇLARINDA KARŞI KARŞIYA BİR SÜRÜ TOP ÇIKARTTI . BÖYLE ŞANS VERMEK LAZIM GENÇLERE . MUSLERANIN ÇOK GÜZEL YEDEĞİ .

    7
    0
    yanıtYanıtla
    İSMAİL ÇİPE:

    Ben zaten kaleci olmak istiyorum.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    İSMAİL ÇİPEYE:

    SENDEN ÇOK UMUT VAR

    yanıt0
    yanıt0
    parator:

    terim sırf hava civasını gazla çalışan gazın ittirme gücüyle yol alansın

    0
    1
    yanıtYanıtla
    asdasd:

    emre bolda senin gibi saçmalıyodu hiç bişe yapamaz bu saatten sonra gazla iş yapıo die ama adam tekrar şampiyon oldu siz böle düşünüp kendinizi kandırmaya devam edin biz şampiyon olduktan sonra hiç öneminiz yok. :)

    yanıt6
    yanıt0
    ŞAPKACI:

    PARASIZLIKTAN TRANSFER YAPAMIYOR 64L4T454R4Y. TARAFTARI UYUTMA POLİTİKASI YAPIYORLAR. SENEYE UEFA DAN CEZA ALIRLARSA ŞAŞIRMAYIN

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Objektif biri:

    Fatih Terim i sevmem ama 2. Ligdeki karabükspordan Fatih i milli takıma almasından tutun da daha nice gençleri futbolumuza kazandırmasını takdir ediyorum. gerçi bu zorunluluğa giriyor yaptıkları ama sonuçta sen insiyatif kullanıyorsun. tebrikler.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title