Haberler

    Fatih Terim'den Galatasaray'a Veto!

    Emre Aşık Galatasaray'ın yardımcı teknik direktörü olacak mı? Galatasaray, Igor Tudor'un yardımcısı olarak düşündüğü Emre Aşık için Fatih Terim'den onay çıkmadı.




    Galatasaray'da Jan Olde Riekerink dönemi sona eriyor; Igor Tudor dönemi başlıyor! Igor Tudor ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Galatasaray'da en önemli konulardan biri de yardımcı teknik direktörün kim olacağı konusunda yaşanıyor!



    G.SARAY İÇİN EMRE AŞIK'A ONAY ÇIKMADI

    A Milli Takım'da Fatih Terim'in ekibinde görev alan Emre Aşık (U20-U21 Milli Takım antrenörlerinden) ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, "Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor, benden önce kendisiyle görüşmelisiniz" cevabını aldı.



    Emre Aşık ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den gelecek olan cevabı beklemeye başlamıştı ancak beklenen cevap Terim'den gelmedi ve Emre Aşık dönemi Galatasaray'da başlamadan sona erdi.



    Tudor'un yardımcılığını Ayhan Akman yapacak iddiası






    beIN SPORTS'un haberine göre; teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verip Igor Tudor'u göreve getirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar'da yönetim yardımcı antrenör Ayhan Akman'ı ise takımda tutacak.



    Igor Tudor'un Galatasaray'daki yardımcılığını Ayhan Akman yapacak.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Ayhan Akman Emre Aşık Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title