Haberler

Fatih Terim biletlerini kesti: Florya'ya gelmenize gerek yok

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Ryan Babel, Ozornwafor, Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı ve Adem Büyük'ü kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör Fatih Terim, U21 takımında yer alan isimlere, "Florya'ya gelmenize gerek yok" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

PARATOR VE EGO:

KASINTI VE KİBİR NE ARARSAN VAR AMA EKSİK OLAN İNSANLIK VE ADAMLIK ODA BUNDA YOK TIPKI YANINDAKİ FEDAİLER GİBİ. . . . . . .

21
24
yanıtYanıtla
ahmet:

senin acın büyüktür büyle konüşman normal

yanıt25
yanıt6
Semt-i SAKARYA:

Ahmet bu fato sizin başınızdayken sizin gerçekten hiç acınız olmuyormu? la siz köklü bi kulüpsünüz böyle adamların sizde ne işi var??

yanıt2
yanıt3
SEMT-İ SAKARYA:

o gençleri al . . . . işte öyle bişey. bukadar ülkeyi sömürdüğü halde hala arkasında olan gs lilerede tabi bişey dmeme gerek yok. çoğunun karakteride hemen hemen aynı ;)

6
6
yanıtYanıtla
gslimetin:

avrupada kupa kazanmak o dünemin en iyi takımı milanı yunetmek birdaha büyle hoca zor gelir turkiyenin en iyi futbol adamı kuşlar kıskançlığınızda ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz

4
5
yanıtYanıtla
metin:

sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra yorum yaz dünem yunetmek büyle bu ne lan

yanıt1
yanıt0
Misafir9999999:

Kardesim vann gevaslimisin o harflerini u diye okuyon ya ondan??????

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title