Haberler
Güncelleme:

Fatih Terim, ağır PSV mağlubiyetinden sonra 3 futbolcunun biletini kesti

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup olan Galatasaray'da büyük buhran yaşanıyor. Maç içinde yenilen goller sonrası sert reaksiyonlar gösteren Fatih Terim'in bir fatura keseceği belli olmuştu. Deneyimli çalıştırıcının Babel, Feghouli ve Sekidika'yı artık kadroda düşünmediği iddia edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

eymen şener:

Fatih hoca sen kendını degıstortt

29
103
yanıtYanıtla
vedat cici :

hoca kendi biletini keseydin iyidi

34
39
yanıtYanıtla
TC Türker:

Gs bu futbolla anca Türkiye'de hakemler sayesinde maç kazanır. Hakemler olmazsa gs bir hiçtir

44
9
yanıtYanıtla
Theo:

Ne zaman kazandıkki takım kazanamıyorsa hoca değişmesi lazım

39
6
yanıtYanıtla
Mert :

Fatih hocam sizde gidin . GS rahat etsin

42
2
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Onlarda suç aramak doğru değil aldığınız Aytaç döküldü Alparslan ve lyundama desen kimyon gibi ağır. Arda 8 milyon olmuş maaşı son emeklilik ikramiyesi 2 gol musleraya yazılır eee Babel napsim. Bence bizim artık şu kalıplaşmış vefa sacmaligini bırakıp Şenol Güneş fatih terim kurtulmamız gerek çünkü futbol artık farklı oynanıyor. Bunlar iyi olsa Avrupa kapardi.

35
6
yanıtYanıtla
Cumhur Bekleyen:

Benim en çok düşündüğüm husus. Sayın Fatih Terim'in biletini kim? Kesebilecek!

37
3
yanıtYanıtla
Cumhur Bekleyen:

Çekilmesini dinlenmeyi akıl edemeyenlerin sonu, her zaman hüsrandır. Bunun Galatasaray'lıkla direkt bağlantısı yoktur. Aklını doğru kullanan, yeter demesini de bilmeli. Hizmetleri için teşekkürlerimizle 2000'den sonra , Milli Takımdan uygunsuz biçimde ayrılmasının ardından, bence futbol aklı seyahat'a çıkmış. Hamasetlerle gemi ancak batar...

yanıt1
yanıt0
eymen şener:

Burak elmas fatıh hocayla devam ederek hem kendını yaktı hem taraftarı bu takımda taktık maktık yok dua larla gıdıyoruz bız bunu stadda goruyoruz. yonetım dısardan goremıyor fatih terimle bırlıkte sana da gule gule burak elmas ..

33
4
yanıtYanıtla
Bay Che:

bana biri sunu aciklasin okadar forvet varken babel nerden cikti ha forvet yaptin korneri niye o kullanir.senin teknik bilgini ben

35
2
yanıtYanıtla
Burak Güner:

Yeni yönetimin Fatih hocayla devam kararı çok yerinde. Umarım transfer tercihlerinde de aynı stratejiyle ilerler.

16
17
yanıtYanıtla
Fatih Gürleyen:

Kendi biletinide kessin.

27
4
yanıtYanıtla
Ali Kara:

bu nedir insanların aklıyla alay etmeyin artık kibir abidesi kentinden başka herkes suçlu kovulmadan git artık gereken istifandır belki ligi kurtarırız düş yakamızdan artık yeter.

25
2
yanıtYanıtla
Gazi Arslan Selvi:

ozan kabak boşta bence alınmalı rosier gibi de bir sağ bek lazım.gedson yada lemina gibi biri lazım orta sahaya birde mostafaya partner ve yedekliyecek bir golcü lazım.feghuli falcao babel lyundama gönderilmeli.

14
9
yanıtYanıtla
Gazi Arslan Selvi:

babel feghuli falcao ozonwafor gitmeli bunlar hem pahalı hemde iş yapmaz.lyundama çok kötüydü oraya alpaslanı koyup sağ bek ve orta sahaya gedson lemina melo gibi bir futbolcu lazım.biz hep kanat alıyoruz.terimin kanat aşkı bitmiyor.arkadaş ön liberon yok sen kanata takmışsın aytaç yetersiz büyük takım topçusu değil rotasyonda bile zor.taylan en kısa zamanda iyileşmeli.muslerada hayatının en kötü maçını çıkardı ama kredisinden yedi.psv göbekten çok rahat deldi.hemde yumuşak oynamasına rağmen.

16
0
yanıtYanıtla
Selami Akkaya:

hersene bunları gönderiyorlar ama nanay

16
0
yanıtYanıtla
Gazi Arslan Selvi:

sekidika ilk yarıda iyiydi golüde onun ısrarı sayesinde attık.2.yarı takımın iyilerinden alpaslanı çıkarıp sağ beke çekince zaten defansif yönü zayıf gollerde onun kanadı ve orta bölümden geldi.bu takım 3 senedir taç atmayı öğrenemedi beceremiyor yine kendi attığımız taçtan gol yedik.ceza olarak hergün antremandan sonra 1 saat taç çalıştırmalı.terim maçın analizini yapamadı önde bastığımızda iyiydik ama hep geride baskı yaptık.adamlar rahat oyun kurdu.aytaç yeterli değil taylan ve gedsonu aradık

7
0
yanıtYanıtla
vedat cici :

en büyük başkan ünal aysal anında biletini kesti mustafa cengiz de çözdü bu hocacığı da devamını getiremedi

6
0
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

Fatih TERİM Galatasaray'dan gitmediği sürece Galatasaray düzelmez

5
0
yanıtYanıtla
Kaan KARAGOZ:

bu adam futbol namına bişi bilmiyor. Avrupa kupasını da Hagi sayesinde aldı. Bırakın imparatormuş filan adam sadece ego

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title