Haberler

Fatih'teki Kulüp Cinayeti

Fatih Kennedy Caddesi'nde Önceki Sabah Bir Kulüpte İki Kişinin Ölümü, 4 Kişinin de Yaralanması ile Sonuçlanan Çatışma ile İlgili 1'i Kadın 18 Kişi, Olay Sonrası Delilleri Yokettikleri Gerekçesiyle Gözaltına Alındıktan Sonra Fatih Adliyesi'ne Sevk Edildi.

Fatih Kennedy Caddesi`nde önceki sabah bir kulüpte iki kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan çatışma ile ilgili 1`i kadın 18 kişi, olay sonrası delilleri yokettikleri gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra Fatih Adliyesi`ne sevk edildi.

12 Kasım günü Fatih`teki Kulüp RA`da çıkan silahlı çatışma sonrası olay yerindeki boş kovanları ve kanları temizlediği öne sürülen personel olayın failleri ile birlikte gözaltına alındı. 1`i kadın 18 kişi delilleri yoketmek gerekçesiyle adliyeye sevkedildi.

İddialara göre olay şöyle gelişti:

Yenikapı`daki Kennedy Caddesi üzerinde bulunan kulüp RA`ya 12 Kasım günü sabaha karşı 06.00 sıralarında 34 AP 3170 plakalı araç ve 77 DH 701 plakalı otomobille gelen Emrah Yasin Dirier, Mahmut Aktaş yanlarındaki kadın arkadaşları ile eğlenmek için içeri girdiler. Dirier, kulübün işletme müdürü olduğu öğrenilen İsmail Dinç`i çağırarak iş yerinin eski ortağı Metin adlı kişiyi sordu. Daha sonra Dirier ile Dinç arasında tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce iki taraf arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Mahmut Aktaş ile İsmail Dinç hayatını kaybederken Emrah Yasin Dirier ile müşterilerden Ramazan Karataş, Hikmet Bayram ve Elena Aytepe yaralandı. Olaydan sonra kulüp personeli yerdeki boş kovanları ve kan izlerini temizledikleri gerekçesiyle olayın failleri ile birlikte gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title