Haberler

FATİH'TE METRUK BİNANIN İÇ KISMI ÇÖKTÜ

Güncelleme:

FATİH'TE METRUK BİNANIN İÇ KISMI ÇÖKTÜ

Ertan KILIÇ-Ahmet YEŞİLMENİSTANBUL,(DHA) - FATİH'te metruk binanın iç kısmında çökme meydan geldi. Bir kişinin sağ olarak çıkarıldığı binada AFAD ve İstanbul İtfaiyesi K9 Köpekli Arama Birimi'ne bağlı arama köpekleriyle binada arama yaptı.

Saat 22.45 sıralarında Unkapanı Değirmenci Sokak'ta bulanan 3 katlı metruk binanın iç kısmında çökme meydana geldi. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Fatih Kaymakamlığı'ndan yaptığı açıklamada, göçük altından N.Ö. isimli bir kişinin sağ olarak çıkarıldığını açıkladı.

İTFAİYEYE BAĞLI KURTARMA KÖPEKLERİ BİNADA ARAMA YAPTI

Olay yerine gelen İtfaiye ve AFAD ekipleri olay yerinde arama ve kurtarma çalışması yaptı. Çalışmalara İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı K9 Köpekli Arama Birimi'ne bağlı iki köpekte göçük yaşanan bölgede arama yaptı.

DEMİR SÖKENLER ÇÖKMEYE NEDEN OLDU İDDİASI

Öte yandan mahalle sakinleri, hurda toplayan kişililerin demir söktükleri sırada çökmenin meydana geldiğini iddia etti.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Ocak, Demirleri söküp satıyorlar. Sökerken binada çökmeler oldu. Üç kişi buradan kaçtı ama iki, üç kişi içeride kaldı. Ben seslerini duydum 'imdat' diye bağırıyorlar. İtfaiye ve polis ekiplerine haber verdik. Buraya önlem alınması şart dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Unkapanı Fatih DHA Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title