Haberler

İstanbul'da İntihar Eden Japon Turist, Arkasında İki Mektup Bıraktı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te Japon uyruklu kadın turist, kaldığı otel odasında intihar etti. Kendini odasında bulunan su borularına kabloyla bağlayarak asan Japon turist, intihar etmeden önce hem İngilizce hem de Japonca not bıraktı.

İstanbul'da İntihar Eden Japon Turist, Arkasında İki Mektup Bıraktı

OTEL ODASINDA İNTİHAR ETTİ

Olay, saat 13.00 sıralarında Fatih Hocapaşa Mahallesi Dervişler Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, otel rezervasyonu bugün sona erecek olan Japon uyruklu Sion Hata'yı (30) uyarmak için 4. katta bulunan odasına giden otel görevlileri kapıyı çaldı. Kapının açılmaması üzerine otel görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri otel odasının kapısını açtığında Sion Hata'yı odasında su borularına kabloyla asılmış halde buldu.

JAPONYA KONSOLOSLUĞUNDAN YETKİLİLER OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen polis ekiplerinin bildirmesi üzerine durum Cumhuriyet Savcılığına aktarıldı. Ayrıca intihar eden Hata'nın ailesine bildirilmesi için Japon Konsolosluğundaki yetkililer bilgilendirildi. Otel odasında inceleme yapmak için de bölgeye olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede otel odasında bulunan kabloları delil torbasına koyarak incelemek üzere götürdü. Otel önüne gelen Japon yetkililer de polis ekiplerinden bilgi alarak durumu Japonya'ya bildirmek üzere olay yerinden ayrıldı. Savcının incelemesinin ardından Hata'nın cenazesi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

JAPONCA VE İNGİLİZCE NOT BIRAKTI

Sion Hata'nın intihar etmeden önce bir not kağıdına hem İngilizce hem de Japonca bir not bıraktığı öğrenildi. İngilizce notta polis ekiplerine hitaben intihara kalkıştığını ve kendini tanıttığı öğrenilirken, otel yetkililerine de teşekkür etti. Japonca notta ise erkek arkadaşıyla sorunları olduğu için böyle bir şeye kalkıştığını ve cenaze töreninin yapılmasını istemediği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

Dürbünlü:

Keşke İntihar Etmeseydi,,,İslamı İnceleseydi..

16
11
yanıtYanıtla
Yobaz Savar:

Şapşal Yobaz Sen Neden Rahatsız Oldun:Senin İstediğin Gibimi Yorum Yazacağız.Yok Öyle Yagma-İstemezsen Okumazsın.Haydi Kaybol Burdan.

yanıt4
yanıt5
HUKUKCU:

Türk kadinlari Japon kadinlarinin ayagini yikiyamaz

12
12
yanıtYanıtla
MURO:

Bakıyorum da yorumlara millet dalga geçmiş.Dini milleti ne olursa olayn ölen, aynen senin benim gibi duyguları olan bir insan.Be

18
3
yanıtYanıtla
SANANE LAN:

LAN MAL BURDA NİLLET SANAMI SORACAK YAZARKEN SANANE MORON EMBESİL HERİF GİT ANNENİN DİZİNİN DİBİNDE OTUR SEN BENDE GELECEGİM ONUN YANINA ANLADIN SEN

yanıt2
yanıt17
Ayşe:

İslam lafı duymaktan sıkıntı geldi. Dünya dinden mi ibaret yeterrrrrrrrrrrrrr.

3
15
yanıtYanıtla
İNSANLARI SEVECEKSİN:

Allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar versin.

7
3
yanıtYanıtla
Ankaralıyız:

İntihar etmek için güzel bir şehir secmişsin İstanbul adında sihir var

2
7
yanıtYanıtla
hafizenur özpeker:

Japonlar onurlu insanlar. Erkek arkadaşını demek çok sevmiş. ve hayal kırıklığına uğramış. İntiharı başka ülkede yapması kamuouna daha çok ses getirir diye düşünmüş olabilir. erkeklerin kızların duyguları ile oynanaması gerekir.

4
4
yanıtYanıtla
Sende:

bizimkilerde çok onurlu yerler yerler koltuğu bırakmazlar. . . . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title