Haberler

Fatih'te Bir Aracın Çarptığı Yaya Öldü

Muhammed KILIÇ / İstanbul DHA, FATİH Vatan Caddesi'nde akşam saatlerinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan 1 kişi seyir halindeki bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti

Olay, Vatan Caddesi Bezm-i Alem Üniversitesi önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 48 yaşındaki Haşim Eymür, trafiğin aktığı sırada yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada seyir halindeki Hüseyin O. yönetimindeki 34 GV 8407 plakalı otomobil duramayarak Haşim Eymür'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Haşim Eymür, yere fırladı. Vatandaşların bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans, polise ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Haşim Eymür'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alan Eymür'ün yakınları sinir krizleri geçirdi.

Eymür'ün cenazesi ambulansla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kazanın etkisiyle Vatan Caddesi Aksaray istikametinde bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddede trafik yeniden normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vatan Caddesi İstanbul 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title