Haberler

Fatih'te Akıl Almaz Kaza

- Fatih Millet Caddesi'ndeki İlginç Kaza Saat 05:00 Sıralarında Meydana Geldi.

- Fatih Millet Caddesi`ndeki ilginç kaza saat 05:00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kullandığı 34 TDD 45 plakalı taksiyi cadde üzerine park ederek bakkala ekmek almak için ilerleyen Kadir Yetkin (35), taksisiyle park halindeki başka bir taksinin arasından geçtiği sırada, arkadan hızla gelen Fikret Demirtopçu yönetimindeki 34 DY 6297 plakalı otomobilin, taksisine çarpması sonucu park halindeki iki araç arasında sıkıştı. Acı içinde kıvranan Yetkin`in yardımına vatandaşlar koştu ancak yaklaşık yarım saat geçmesine rağmen olay yerine ambulans gelmeyince vatandaşlar çileden çıktı. Yaralıya yardım etmeye çalışan bir kişi, ¨Bu caddenin üzerinde bir çok hastane var. Adam ölecek henüz ambulans gelmedi. Oysa bir dakikalık yol¨ diye tepki gösterdi. Uzun süren beklemenin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Yetkin`e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırdı.

Bu arada kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Fikret Demirtopçu yakınlarını arayarak kaza yaptığını bildirdi. Demirtopçu`yu polis ekipleri güçlükle sakinleştirebildi. Demirtopçu sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title