Haberler

Fatih'te 3 Katlı Ev Alev Alev Yandı

Fatih'te 3 katlı ev alev alev yandı Fatih'te yanan ev için mahallesi seferber olduİSTANBUL - Fatih'te 3 katlı bir binanın üst katı ve çatı katı alev alev yandı.

Fatih'te 3 katlı ev alev alev yandı

Fatih'te yanan ev için mahallesi seferber oldu

İSTANBUL - Fatih'te 3 katlı bir binanın üst katı ve çatı katı alev alev yandı. Çatı ve üst kat yanarken itfaiyenin geçmesi için vatandaşlar seferber oldu.

Yangın, 21.30 sıralarında Fatih Dervişali Mahallesi Kesmekaya Caddesinde bulunan 3 katlı binadan medyana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden binanın üst katı ve çatı katında yangın çıktı. Yangın kısa sürede üst katı ve çatıyı tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiyenin geçişi için vatandaşlar seferber oldu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanlış park ve dar sokaklar yüzünden sokağa giriş yapamadı. Bunun üzerine vatandaşlar itfaiyenin geçmesi için seferber oldu. İtfaiyeye yardımcı olmaya çalışan vatandaşların kimisi itfaiye araçlarının geçişine yardımcı olurken bazı vatandaşlar da itfaiyecilerin hortumunu kaldırarak yangının

söndürülmesi için yardımcı oldu.

Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title