Haberler

Fatih Sultan Mehmet Parkı Açıldı

Seyhan Belediyesi Tarafından Yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Parkı, Binlerce Kişinin Katıldığı Törenle Hizmete Açıldı.

Seyhan Belediyesi tarafından yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Parkı, binlerce kişinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm çalışmaların nesiller boyunca Seyhanlıya hizmet vereceğini ifade ederek, “Attığımız her adımda, verdiğimiz her kararda bizleri destekleyen ve her günümüzde bizi yalnız bırakmayan bir milyon 200 bin Seyhanlıyı düşünüyoruz. Bu vesileyle büyük Osmanlı Sultanı Fatih Sultan Mehmet Han’ın adını taşıyan parkımızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Seyhanlılara çok teşekkür ediyorum. Parkımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılış törenine katılan Adana Valisi İlhan Atış, Başkan Öztürk’ün konuşmasını vatandaşların arasından izledi. Konuşma sırası kendisine geldiğinde kürsü yerine yine vatandaşların arasını tercih eden Vali Atış gerçekleştirdiği hizmetler nedeniyle Öztürk’e teşekkür etti.

Fatih Sultan Mehmet Parkı çevresindeki Fatih, Tellidere, Yeşilyurt ve Pınar Mahallerine yaşayan binlerce Seyhanlıya hitap edecek. 8 bin metrekare alan üzerine kurulan parkın girişi, tarihi çizgiler taşıyan temsili sanat kapısından yapılıyor.

Doğal taştan imal havuzu, pres betondan yürüme yolları ve basketbol sahalarıyla estetik bir görünümü bulunan parkın girişinde bugüne kadar kurulmuş 16 Türk Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağı dalgalanıyor. Bayrak direklerinin önüne monte edilen pirinç levhalarda ise Türk devletlerinin kuruluş tarihleri ve kurucularının isimleri yer alıyor.

Kayseri Mehter Takımı’nın konser verdiği açılışa Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Gülsar, Seyhan Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, bazı oda ve dernek başkanlarıyla vatandaşlar katıldı.

(AB-AB-AB-Y)

27.05.2007 13:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title