Haberler

Fatih Sonkaya, Portekiz 1. Ligi Takımlarından Academıca'ya Transfer Oldu

Portekiz'in Porto Takımında Forma Giyen Fatih Sonkaya, Yine Portekiz 1. Ligi Takımlarından Academica'ya Transfer Oldu. Hollanda'nın Roda Takımında Yıldızı Parlayan Ve Milli Takıma Kadar Yükselen Fatih, 2004 - 2005 Sezonu Başında Beşiktaş'a Transfer Olmuştu. Siyah - Beyazlı Takımda 1 Sezon Oynayan...

Portekiz`in Porto takımında forma giyen Fatih Sonkaya, yine Portekiz 1. ligi takımlarından Academica`ya transfer oldu. Hollanda`nın Roda takımında yıldızı parlayan ve milli takıma kadar yükselen Fatih, 2004 - 2005 sezonu başında Beşiktaş`a transfer olmuştu. Siyah - beyazlı takımda 1 sezon oynayan başarılı savunma futbolcusu, fazla forma şansı bulamadığı için 2005 - 2006 sezonu başında Portekiz`in yolunu tutmuştu.

Porta ile geçen sezon sadece 5 maçta forma giyen genç futbolcu, Academica ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Telefonla DHA`nın sorularını yanıtlayan Fatih, daha fazla forma şansı bulabilmek ve yeniden milli takım forması giyebilmek için Academica`yı tercih ettiğini söyledi. Beşiktaş`ta şanssız bir dönem geçirdiğini belirten Fatih Sonkaya, önümüzdeki yıllarda yeniden Türkiye`de bir takımda futbol oynayabileceğini belirtti. Fatih`in yeni takımı Academica, Portekiz 1. ligini geçen 39 puanla 14. sırada bitirmiş ve 2. lige düşmekten son anda kurtulmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title