Haberler

Fatih Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında Çorum'daki 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında Çorum'daki 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Proje doğrultusunda merkez Anadolu Lisesi'nde, Vali Sabri Başköy, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in katılımıyla, öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Başköy, gelişen ve bilimsel anlamda her geçen gün farklılaşan dünyada, gençlerin geleceğin çok başarılı beyinleri olacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi ile Türkiye'nin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başköy, "Dünyada etkileşimli teknolojiyi kullanan ve öğrencisine sunan çok az ülke bulunuyor. Biz de onlardan biriyiz artık. Çünkü bu ülkenin geleceğini sizin gibi genç, iyi yetişmiş, güvenli ve bilimsel anlamda dünyanın bütün gelişmelerini edinmenizi ve buna katkı koyacak zenginleşmiş bir kimlikle sağlamanızı istiyoruz" diye konuştu.

Öğrenci velilerine de seslenen Vali Başköy, "Anne ve babalar da artık teknoloji kullanmalı. Aksi halde çocuklarıyla aralarında iletişim kopukluğu oluyor. Fatih Projesi, teknolojik anlamda farkındalığın ispatıdır" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Başköy ve beraberindekiler tarafından öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Kentte 3 okulda 763 öğrenci ve öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldığı öğrenildi.

Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen

Yayıncı: Orhan Topal - ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Sabri Başköy Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title