Haberler

Fatih Portakal, TRT'nin İddialı Dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'yi Reytinglerde Solladı

Güncelleme:

FOX TV anahaber spikeri Fatih Portakal tek başına pek çok diziden daha başarılı oluyor. Ünlü anchorman, son olarak TRT'nin iddialı dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'yi geride bıraktı.

Perşembe günleri kıyasıya reyting rekabetinin birincisi FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi oldu. İkinci Fatih Portakal olurken TRT'nin iddialı dizisi 3. sırada yer aldı.

DİRİLİŞ'İN BAŞARISINI ELDE EDEMEDİ

TRT ekranlarında geçen hafta başlayan Mehmetçik Kut'ül Amare, çok iddialı başlamıştı. Diriliş'in yapımcısı Mehmet Bozdağ bu sefer istediği başarıyı yakalayamadı. Fatih Portakal'ın gerisinde kalan dizi 3. oldu.

İşte Reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Portakal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (40)

sivaslı:

NE OLURSA OLSUN ADAM ELEŞTİREBİLİYOR. YALAKA DEĞİL ADAM DOĞRULARI SÖYLÜYOR DOĞRUYU SÖYLEYEN DOKUZ KÖYDEN KOVULUR DERLER O MİSAL ADA DOĞRU VE TARAFSIZ NE OLURSA OLSUN KİMSEYİ DİNİ VE MEZHEP İYLE YARGILAYAMASSINIZ.

17
10
yanıtYanıtla
YAHUDİ KANALI:

Fox tv Yahudi asıllı amekalı piçin kanalıdır bu kanalın diğer uzantı kanalları da var o kanalar ise Türkiye düşmanlığı yapmaktadırlar. Fox tv nin dizilerine bir bakın bizim aile ve ülke kültürümüze uymayan dizilerdir.

15
8
yanıtYanıtla
YASİN:

a haber izleyin arkadaşlar portakal falan hikaye a haberi tek geçerim

11
9
yanıtYanıtla
bogazlıyanlı:

sen sürekli evin içindesin dışarıda yaz var sanıyosun. hele biş çık kapıya kar kış kıyamet var koyun gibi tek taraflı bakma orda hersey günlük gülüstanlık haklısın

yanıt3
yanıt8
ENGİN CAN:

VATANIM SENSİN HEPSİNDEN İYİ. KUTUL AMARE BOŞ DİZİ. ABDULHAMİT DİZİSİDE BOŞ. OSMANLININ TOPRAKLARINI PARSEL PARSEL KAYBEDEN PADİŞAHIN BİLE DİZİSİNİ YAPTLAR. BİDE ADAMI ÖVUYORLAR. ŞAKA GİBİ YA.

6
13
yanıtYanıtla
Sss:

Osmanlı Devleti ni sevmediğine göre hangi ırktan olduğunu tahmin edebiliyorum

yanıt10
yanıt2
ADANALI CELAL:

KİMİN REKLAMINI YAPIYORSUNUZ KARDEŞİİİİM AKŞAM HERKES KUTUL AMEREYİ İZLEDİ MİLLETİN MİLLİ DUYGULARI KABARIYOR ONA GÖRE BAK NE OLDUĞU BELLİ OLMAYANLARIN REKLAMINI YAPMAYINIZ

10
8
yanıtYanıtla
FOX TV hayranıyız:

fatih beyin kafasının çalışıp sorgulamasına bayılıyorum. ya bir insana tapmak yerine eleştirmek ne kadar güzel bir şeydir. Tebrikler portakal. Her akşam sizleri izliyoruz.

9
8
yanıtYanıtla
ANKA:

o zaman abd israil eleştirsenize görelim senin portakalyan abin Amerika, yı terör örgütlerine verdiği dört bin tır dolusu silah bomba askeri araç para eleman için eleştirdiğini haberlerde gördün mü yada israili Filistin, deki binlerce katliamına karşı tek laf kelime söylerken okudun mu siz fox tv hayranıyız derken aslında abd israil ingiliz batı ab nato hayranısınız ANLADIN. , peki portakalyan amca kime tapıyor ''TEL AVİV ile WASİHİNGTON'' a tapıyor. , hadi ikile bekleme yapma şimdi sırada MÜNBİÇ var

yanıt1
yanıt1
umut:

bu adammı doğru sayın bahçelinin dediği fox un soytarısı

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title