Haberler

Fatih Portakal, Ölümle Tehdit Edildiği Mesajı Açık Açık Sosyal Medyadan Paylaştı

Güncelleme:

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, telefonuna gelen ölüm tehdidi mesajını açık açık paylaştı. Portakal, Twitter'dan isyan etti.

Fox TV'nin başarılı ana haber sunucusu Fatih Portakal ölümle tehdit edildi. Portakal gelen ölüm tehdidini sosyal medyadan paylaşıp meydan okudu.

"FATİH PORTAKAL'I ÖLDÜRECEĞİM"

Fatih Portakal'a Whatsapp üzerinden gönderilen mesajda, "Açık açık tehdit ediyorum. Fatih Portakal'ı öldüreceğim. Bir de Fox'un sahibini. Çünkü vatan haini çalıştırıyor" denildi.

FATİH PORTAKAL: HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ

Gelen o mesajların görüntüsünü paylaşan Fatih Portakal, "Ülkede politikacıların oluşturduğu berbat siyasi iklimin sonucudur bu: cümleleri yazabilme cesaretini gösteren bu kişi nasıl böyle gözüdönmüş hale geldi? Siyasiler eseriniz karşınızda duruyor, yüzleşiniz. Hukuki yollara başvurduk yine, ötekiler gibi." dedi.

İşte Fatih Portakal'ın o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Portakal Whatsapp Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (88)

PORT- A-KALL:

bu cümleleri yazabilme cesaret falan diyorsun da SEN BU ÜLKENİN BAŞBAKANINA CUMHUR BAŞKANINA LAF SÖYLEME CESARETİ BULUYORSUN YERİ GELİNCE ÖZGÜRLÜK FALAN FİLAN DİYOSUN NİYE LAF SANA GELİNCE ZORUNA GİDİYOR DEĞİL Mİ SİZİ GİDİ KANI BEŞ PARA ETMEZ DEVLET DÜŞMANLARI SİZİ SEN VE FOX TV GERÇEKTEN DEVLETİ KÖTÜLEMEKTEN BAŞKA İŞİNİZ YOK YAZIKLAR OLSUN SİZEEE. . .

20
32
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

SIĞIR ANLAYIŞINIZ BU KADAR. O CUMHURBAŞKANINI TEHDİTMİ EDİYOR. ADAM İŞİNİ YAPIYOR. YANLIŞ BİRŞEY SÖYLESE SENİN DEMOKRASİ DÜŞMANLARIN ADAMI YOK EDER.

yanıt16
yanıt10
insaf:

bu adam 2 dogrunun yalinda 10 tane yalan palazlayan yaratik degilmi

23
16
yanıtYanıtla
INSAF:

Sag gosterip sol vuran sihirbaz yaratiklar

yanıt3
yanıt4
insaf:

azcik akil sahibi ve ya basiret sahibi bir kes , boyle tiplern hangi projenin urunu oldugunu apacik gorcekdir

yanıt3
yanıt2
FASNI:

sundugu cogu idialar kendileri taklid edindikleri batinin yapdiklari oyunladan dogan kotu sonuclardir kinadiklari olay da hep bu kasd etdikleri seylerin bir ucu kendilerine donup dokunuyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

fox tv kapatsın artık

22
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınfatih dogan:

Siz ülkedeki cumhurbaşkanına başbakanına her türlü hakareti yapacaksınız ama size kimse dokunmayacak sizin ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayıdır siz herkesi eleştırme hakkını kendinişzde göreceksiniz ama kımse sizi ne eleştırecek nede birsey diyecek öylemı bu ülkenın başındaki sayın cumhurbaşkanımıza neredeyse hergün tehtit edildigini artık sagır sultan dahi duydu amasizin gibi gaxeteçiler duymadı ama sıze en ufak birsey olsa yaygaracılar sizi

9
25
yanıtYanıtla
yücel:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış fatih bey, aldırış etmeyin ısıracak köpek dişini göstermez.

18
16
yanıtYanıtla
Yücelllll:

Doğru söylüyeni dokuz köyden kovarlar lakin yalancıları değil yusuf yısuf etmiş dişi görünce ama

yanıt0
yanıt1
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title