Haberler

Fatih Erbakan'dan Erdoğan'a Gönderme

Güncelleme:

Fatih Erbakan, Başbakan Erdoğan'a gömlek üzerinden göndermede bulundu.

Diyarbakır'da Saadet Partisi tarafından düzenlenen Yeniden Büyük Türkiye Konferansları'nda konuşan Fatih Erbakan, isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek, Bize İslam alemi ve millet olarak iktidara geldiği zaman geçmişini unutmayacak, iktidara geldiği zaman gömleğini çıkarmayacak adam lazım dedi. Erbakan ayrıca, iktidara geldiklerinde Suriye sınırında kurulan patriotları söküp atacaklarını söyledi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Diyarbakır'daki Demirok Tesisleri'nde düzenlenen Yeniden Büyük Türkiye Konferansları'na katıldı. Yaklaşık 200 kişinin bulunduğu salona girişte, 'Mücahit Erbakan' sloganlarıyla karşınanan Fatih Erbakan, elini öpmek isteyenlere güçlükle engel oldu. İsrail'in Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında katliamlarına her gün yenisini eklediğini belirten Erbakan, Irak'ın işgal edilmesi ve üç parçaya bölünmesi, bu çerçevede değerlendirilmeli. Dünya siyonizminin şerifatına göre; Irak'taki müslümanlar, Türkiye'deki müslamanlar, Güneydoğu'daki Kürt kardeşlerimiz, hayvanlardan dahi aşağılık varlıklardır. Bunların hepsi özgürlük getirme kılıfı içinde, hedeflerine ulaşma peşindedir. Sudan ortadan ikiye bölündü. Asıl maksat İsrail'in yanıbaşında Müslüman, güçlü bir Sudan olmamasıdır. Bunun için referandum yaptırıp ikiye böldüler dedi.

İSİM VERMEDEN AK PARTİ'YE GÖMLEK TEPKİSİ

Dünya siyonizm otobüsünün tek hedefinin Büyük İsrail olduğunu belirten Erbakan, isim vermeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partililer'i kastederek, Sen aynı otobüsün içinde gittikten sonra, gideceğin yer felaket olur. Bize İslam alemi ve millet olarak iktidara geldiği zaman, geçmişini unutmayacak, gömleğini çıkarmayacak adam lazım. O otobüsün yönünü değiştirecek adam lazım. Erbakan hocanın o Müslüman ülkelerdeki eski arkadaşları da, Türkiye'deki eski talebeleri gibi iktidara geldiklerinde, 'Dünyanın gerçekleri farklıymış, bizim medeniyetimiz batı medeniyetine karşı yenilmiştir' diye işe başlarlarsa, hapı yuttuğumuzun resmidir. Türkiye'de imam hatip mezunları, eşi başörtülü olanlar iktidara geldiği için, 5 bin senelik planlarından vazgeçmiş değillerdir. Maddece kullandıkları araçları değiştirmişlerdir. İşin vahim tarafı, Büyük İsrail projesinin asıl hedefinde Suriye'den sonra İran, Mısır ve Türkiye'nin bulunmasıdır. Asıl hedef bağımsız Müslüman bir Türkiye Cumhuriyeti'ni yok etmektir. Bu felaket, ülkemize doğru gelmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kaldırılmasına doğru adım adım yaklaşılıyor dedi.

BİR ÜLKEYİ, MİLLETİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÖNCE BORÇLANDIRIYORLAR

Türkiye'nin millet olarak, adım adım uçuruma sürüklendiğini ifade eden Erbakan, bazı olumlu gelişmelerin yanında AK Parti'nin, 10 yıllık iktidarı sürecinde 50 senede gerçekleştirilecek tahribat yolaçtığını söyledi. Bugün Türkiye'nin 550 milyar dolar iç ve dış borcu olduğuna dikkat çeken Erbakan, Bu tarihimiz boyunca görmediğimiz felakettir. 80 senede 230 milyar dolar borç yapılmış, siz 10 senede 320 milyar dolar borç yapmışsınız. Bir ülkeyi, bir milleti ortadan kaldırmadan önce attıkları ilk adım borçlandırmaktır. Borçlanma bu hızla giderse 5-10 sene sonra bütün milli gelirimiz, bir senelik borç faizimizi bile karşılamayacak. Bu hızla gidersek 10 sene sonra iflas bayrağını çekeceğiz şeklinde konuştu.

PATRİOTLARI SÖKÜP ATACAĞIZ

Son günlerde Suriye sınırında kurulan patriotlar ve Malatya'daki füze kalkanı sisteminin gündemi meşgul ettiğini belirten Erbakan, Siyonizmin nasıl bir mikrop olduğunu bilenler olarak, bu patriotların asla iyi niyetle buraya getirilmediğine eminiz. Patriotlar Türkiye'yi komşu Müslüman ülkelerle harbe sokmak, bölgesel savaş çıkarmak, hatta 3'ncü dünya savaşı çıkartabilmek için bu bölgeye getirilmiştir. Ateşi, barutu ve hepsini bir araya getirdiler, sadece kıvılcım kaldı. Bu füzelerin yerleşmesini en çok ABD istiyor. Bu füzeler NATO'nun kontrolünde olacak. NATO'nun başında Rasmussen denen bir İslam düşmanı var. Erbakan hocamız, 'Domuzdan post, siyonizmden dost olmaz' diyordu. İşleri güçleri bölgeyi karıştırmak ve büyük İsrail planına ulaşmak. İnşallah en kısa zamanda geleceğiz. Geçmişte çekiç gücü nasıl kovduysak, yeniden geleceğiz. Siyonizmin gizli planlarını da, patriotlarını da kaldırıp atacağız. Bu siyonist işgale müsaade etmeyeceğiz ifadelerini kullandı.

İZMİR'DEKİ YUNANLI NATO KUMANDANINDAN EMİR ALACAĞIZ

Türkiye'de 28 tane NATO üssü kurulduğunu ifade eden Erbakan, hiç bir ülkede bu kadar çok üssün bulunmadığını anlatarak, şöyle konuştu

NATO Akdeniz Bölge Komutanlığı İtalya'dan İzmir'e taşındı. Başında Yunanlı bir general var. Bir olay olduğunda Türk ordusu bu NATO kumandanlığına tabi olacak. İşte ülkeyi getirdikleri nokta budur. Buradan Suriye'ye, İran'a bir füze gönderecek, onlar da buna karşılık verecek. Kendimizi bir harbin içinde bulacağız ve bu harbin içinde İzmir'deki Yunanlı NATO kumandanından emir alacağız. Erbakan hoca bunlara bunun için 'çoluk çocuk' diyor. Erbakan hoca onlara siyonizmi anlatırken, arka bahçede top oynadıkları için 'çoluk çocuk' diyor. Irakta'ki ilk hükümet kurulduğu zaman Ankara'da evde gazetelere bakıyordum, rahmetli babam kahvaltı yapıyordu. Rahmetli babama, 'Babacığım bakın Irak'ta hükümet kurulmuş, Başbakan Allavi olmuş' dedim. Çayından bir yudum aldı tebessüm etti ve 'İşte siyonizm böyledir. Irak'a koymuş bir Allavi, Türkiye'ye koymuş bir kallavi, işini böyle yürütüyor' dedi. Bu siyonizm Afganistan'a koyar bir Karzai, Irak'a koyar bir Allavi, Türkiye'ye koyar bir kallavi, Kuzey Irak'a koyar bir Barzani, bir de bakarsın büyük İsrail kurulmuş.

Milli görüşün dış politkikasının Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Selahaddin-i Eyyubi'nin dış politikası olduğunu savunan Erbakan, Dış politikada hiç bir ülkeye, gruba taşeronluk yapmak şahsiyetsizliğine tevessül edilmeyecek. En kısa zamanda Dünya İslam Birliği kurulacak. Yabancıların, siyonizmin füzelerinden medet umma çaresizliğinden kurtulunacak. Nasıl ki çekiç güç atıldıysa, bunların füzeleri de öyle sökülüp atılacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Necmettin Erbakan Suriye Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title