Haberler

Fatih Erbakan: "Afet bölgesinde çok hummalı, ciddi derecede bir çalışma yürütülüyor"

Güncelleme:

Fatih Erbakan: "Afet bölgesinde çok hummalı, ciddi derecede bir çalışma yürütülüyor"

KASTAMONU - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Erbakan, bölgede çok hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sel afetinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak AFAD Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Erbakan, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Erbakan, ekiplere de kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Fatih Erbakan, Bozkurt halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Bozkurt'u, Sinop Ayancık'ı ve tüm selden etkilenen bölgelerde ki insanlarımızı Rabbim bir an evvel inşallah selamete çıkarsın. Tabii ki bu doğal afetler dönem dönem oluyor ve bundan sonra da olacak. Bizim inancımıza göre tedbire teselsül farzdır. Gerekli tedbirlerin alınması gerekir. Afetlerden önce bu tedbirlerin yapılması ve yerine getirilmesi son derece önemli. Burada tabii en büyük sorumluluk yetkililere, devlete düşüyor. Bir diğer önemli konu da, afet sonrası yaraların sarılması ile ilgili yapılacak işler. Tabii ki gönüllü kuruluşlarımız da çaba sarf ediyorlar, fakat asıl gücü devletin ortaya koyması gerekir. Bakanımız Süleyman Soylu Bey'den bilgileri aldık, aldığımız bilgilere memnun olduk. Çok hummalı, ciddi derecede bir çalışma yürütülüyor ve maddi kayba uğrayan özellikle esnafımızın bu kayıpları çok büyük oranda karşılandığı söyleniyor" dedi.

"İnşallah bu maddi kayıplar ve hasarlar biran evvel devletinde gücüyle, desteğiyle ortadan kaldırılır, karşılanır ve biran evvel bu yaralar sarılır" diye devam eden Erbakan, "Bundan sonra bu gibi afetler yangın, deprem, sel olsun tedbirlerimizi almamız lazım çünkü inancımızın da gereğidir. Tedbir almazsak yaşananlardan sorumlu oluruz. İnşallah bundan sonra daha sorumlu daha tedbirli oluruz, afetler gerçekleşse dahi böyle büyük kayıplar yaşamayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kastamonu Bozkurt Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title