Haberler

Fatih Erbakan: "Almanya'da Köln Merkezli Erbakan Vakfı Kurulacak ve İnşallah Avrupa'ya da Yayılacak"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıklamaları Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan:

" Almanya'da Köln merkezli Erbakan Vakfı kurulacak ve inşallah Avrupa'ya da yayılacak"

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Almanya'da Köln merkezli Erbakan Vakfı kurulacağını ve vakfın çalışmalarının Avrupa geneline yayılacağını söyledi.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 5. yılı vesilesiyle düzenlenecek bir anma programına katılmak için Almanya'nın başkenti Berlin'e gelen Fatih Erbakan, temasları kapsamında Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin ve vakfın Avrupa Koordinatörü Bahri Tükenmez ile birlikte AA Berlin ofisini ziyaret etti.

Fatih Erbakan, Almanya'da milyonlarca Türk'ün yaşaması sebebiyle Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ilk olarak burada Milli Görüş hareketini kurduğunu, bu yapılanmanın daha sonra Almanya ve Avrupa genelinde en büyük sivil toplum kuruşlarından biri haline geldiğini ve şu anda da faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Fatih Erbakan, "Bizim, Erbakan Hocamızın ismini taşıyan vakıf olarak ondan emanet aldığımız bayrağı burada da taşımamız gerekiyor. Yeni nesillere, Erbakan Hocamızın misyonunu, vizyonunu, davasını, zihniyetini, hedeflerini, projelerini ve çözüm önerilerini Erbakan Vakfı olarak aktarmamız lazım. Bu sebeple bu çalışmaları gayretle sürdürüyoruz" dedi.

Almanya'da da vakfın resmi olarak kuruluşunu gerçekleştirmek ve faaliyetlerini burada da sürdürme niyetinde olduklarını belirten Erbakan, "Almanya'da Köln merkezli Erbakan Vakfı kurulacak ve inşallah Avrupa'ya da yayılacak. Bununla ilgili teşkilatlanma çalışmaları şu anda devam ediyor" şeklinde konuştu.

Erbakan Vakfının her yıl Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı sebebiyle anma programları gerçekleştirdiğini ifade eden Erbakan, Türkiye'de 20 merkezde anma etkinliğinin yapılacağını, bunun yanı sıra bu yıl ilk anma programının yarın Berlin'de düzenleneceğini belirtti.

Fatih Erbakan herkesi, yarın Berlin'de "For X" salonunda düzenlenecek "Yeni Bir Dünya Erbakan" adlı anma programına davet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Necmettin Erbakan Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

YE MEMETTTT YEEEEEE YE MEMETTTT YEEEE İNSANLARIN ÖMRÜ GURBETTE GEÇİYOOOOOR VATAN HASRETİ AİLE HASRETİ SONRADA BİRİSİ ÇIKIYOOOOOR CENNETTEN ARSA SATIYOOOR. DURUMUNUZ İYİ HİÇMİ UTANMIYORSUNN O GARİBANLARIN PARASINI SOYMAYA

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title