Haberler

Fatih Belediyesinden Lübnan'a Yardım... -Lübnan'daki Yetim Çocuklara Dağıtılmak Üzere Hazırlanan Yardım Paketlerini Taşıyan Tır'lar Yola Çıktı

Fatih Belediyesince, Lübnan'daki Yetim Çocuklara Dağıtılmak Üzere Hazırlanan Yardım Paketlerini Taşıyan Tır'lar Yola Çıktı.

Fatih Belediyesince, Lübnan'daki yetim çocuklara dağıtılmak üzere hazırlanan yardım paketlerini taşıyan TIR'lar yola çıktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 5 bin çeşitli tipte oyuncak, 4 bin pantolon, Sayda kentindeki iki yetimhanede kalan çocuklar için 800 çift çocuk ayakkabısı ve 2 bin kadar çeşitli çocuk giysisinin Lübnan'a gönderildiği belirtildi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Lübnanlılar'a yardım için herkesin elinden geleni yaptığına dikkat çekerek, Lübnan'daki acil durumun ortaya çıkmasının ardından bir kişiyi bölgeye gönderdiklerini ve ihtiyaçların tespitini yaptıklarını kaydetti.

Lübnan'daki ihtiyaçların belirlenmesinin ardından acil olarak yetimlere yönelik yardım hazırladıklarını ifade eden Demir, gönderilen yardım malzemelerinin dışında, 2?9 Ekim tarihleri arasında da Sayda'da 800'ü yetimhanelerde, diğerleri yakınlarının yanında veya kamplarda kalan 2 binden fazla çocuğa iftar vereceklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title