Haberler

Fatih Altaylı: TFF Terim'in Parasını Ödesin, Sonra da Tesislerden İsmini Silsin

Gazeteci Fatih Altaylı, "Tazminat Terim'in hakkıdır ancak bu parayı almayabilirdi. TFF önce parasını ödesin, sonra da ismini statlardan, tesislerden silsin." dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı Fatih Terim ile TFF arasındaki dava ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaylı, "Tazminat Terim'in hakkıdır ancak bu parayı almayabilirdi. TFF parasını ödesin, sonra da isimlerini tesislerden silsin." dedi.

İşte Fatih Altaylı'nın o açıklamaları…

"Fatih Terim'in bu parayı almasi hukuki hakkıdır. Hukuk açısından baktığın zaman Fatih Terim son derece haklıdır. TFF, böyle bir sözleşme yaptıysa ve kurallara uygun bunu feshetmediyse; bu para Fatih Terim'in sonuna kadar hakkıdır. Fakat bir şeyin hukuki olması, bir şeyin ahlaki veya etik açıdan doğru olduğu anlamına gelmez. Etik değil.

"TAZMİNAT HAKKIDIR AMA BUNU İSTEMEYEBİLİRDİ"

Zaten çok başarılı olamamışsın. Zaten söz verdiğin beklentileri karşılamamışsın. Artı bir futbol adamına yakışmayacak hareketler yapmışsın. Senin sözleşmen ya bir yerlerden gelen emirle ya da TFF'nin isteğiyle feshedilmiş. Sonra sen de demişsin ki, 'Tazminat falan almam'. Ha kızmış ve istemiş olabilir. Hukuki olarak sözleşmede varsa; hakkıdır ama bunu istemeyebilirdi.

"PARASINI VERİN, İSMİNİ SİLİN"

İlk gün söylediğimi yine söyleyeceğim. Böyle bir şey yapıyorsa eğer Türkiye'de spor tesislerine verilen tüm isimleri silinsin. Fatih Terim Stadı olamaz! Sen gidip kebapçıda kavga edeceksin, arkasından sinirle yaptım, bir de tazminat, bunlar halkın vicdanını rahatsız eden şeyler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (69)

GS:

altayli sen git yasitlarinla muhatab ol sen kim Terim baba kim

5
15
yanıtYanıtla
MERİTHAN:

haram zeyir zıkkım olsun kursaklarından nasıl gececek acaba hoş alışık boyleleri haram yemeye yazıkkkkkk

11
8
yanıtYanıtla
ben ve sen:

fatih altaylı doğru söylemiş.ismi silinmeli orayı burayı basan kabadaylık yapan maddiyatı düşünen ve milli takımına zarar vermiş bir insanın ahleken ve vicdanen ismi silinmeli gençlere ve çoçuklarımıza gelecek sağlayan tesislerde süleyman seba rahmetli büyüklerimizin ismi olmalı.

11
5
yanıtYanıtla
sütü gibi helal aldığı para öyle tesislerden ismin:

Ne diyon lavuklar gs den çalarcasına Götürürken iyiden parasını vermeye gelince yan çizeceniz yok öyle Hocamın anasını ak sütü gibi helal aldığı tazminat öyle tesislerden ismini silmek imparator bir şey kaybetmez meyve veren ağaç taşları hoca meyve vermeye devam ediyor helal hocam iki kadeh atım hakaret etmekle imparator olunmuyor tffy bir tavsiyem kaldırın şu yorumcu bozuntularını tv ekranlarından

8
6
yanıtYanıtla
Musto:

Sizler böyle siniz işte fatih terim haketmis şimdi devletten az bi alacağınız olsa devlete dava açarsiniz fatih terim hakkını isteyin ce kötü olur kurban olun siz fatih terime sayın fatih terim arkanda değil yanindayiz sen adam sin hemde adam gibi adam sin gerisi boş ellerinden öpüyorum saygı değer hocam

6
6
yanıtYanıtla
SAF:

OTMUSUN SEN KAÇ MİLYON EURO dan bahsediyoruz senin benim param o parayı biz ödücez bu kasıntıya

yanıt2
yanıt4
aga:

musto neyi haketti adam dayak yedi kebaapcıdan onun icın iptal oldu bu topal talatın oglu

yanıt0
yanıt0
Kuyumcu:

Galatasaraylıyım, Fatih Terime yazıklar olsun. . .

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Size ne! Adam dışarda kavga etmiş ve kendi sorunları ile kavga etmiş. Milli takımı lekeleyecek herhangi bir kavga etmemiş. Milli takımı küçük düşürmemiş. TFF ise bir bahane ile haksız yere sözleşmesini feshetmiş. Tabi ki Fatih TERİM her türlü sonuna kadar haklı. Fatih ALTAYLI, Fatih Terim hakettiği parayı alsın ve Vatan millet için milli takım ve alt yapılar için destek versin o parayla desen haklısında. şuan boş konuşuyorsun. Spekülasyon yaratıyorsun.

4
7
yanıtYanıtla
SUSKUN KRAL:

YAW HE HEE PİSLİK TAKIMIN PİSLİK TEKNİK DİEKTÖRÜ VE TARAFTARI

yanıt1
yanıt1
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title