Haberler

Fatih Altaylı: Birinin Eline Sopayı Alıp Donk'u Dövmesi Lazım

Köşe yazarı Fatih Altaylı, "Donk'la ilgili Galatasaray'ın yapması gereken tek şey var, birisi eline odun alacak, bunu dövecek." dedi.

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştiren Altaylı, Donk için çok çarpıcı bir ifade kullandı. İşte Fatih Altaylı'nın açıklamaları…

"TUDOR, RIEKERINK YAPSA YER YERİNDEN OYNARDI"

Fatih Terim'i tanımasam, memleketteki şaibeli hocalardan biri olsa, dersin ki; 'Satıyor galiba maçı.' Bu kadro seçimin Tudor yapsa, Riekerink yapsa şu anda yer yerinden oynuyordu.

BEN BÜYÜK HOCAYIM YILDIZ YARATIRIM

"Donk'u oynatmasındaki mantığın, ben kendi açımdan şu olduğunu düşünüyorum, 'Hahaha ben öyle büyük bir hocayım ki başka hocaların oynatamadığı adamlardan ben yıldız yaratırım. Bir laf var da söyleyemem, zor yaratırsın. Donk'la ilgili Galatasaray'ın yapması gereken tek şey var, birisi eline odun alacak, bunu dövecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Fatih Terim Galatasaray Bloomberg Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

GESE KAYSERİYEDE YENİLİRDİ.:

SİVASA YENİLİNCE TAKIMDAKİ BÜTÜN EKSİKLİKLER ORTAYA ÇIKTI. ASLINDA GESENİN DEFANSI ÇOK KÖTÜ. YAVAŞ VE FORVETLERE ÇOK BOŞLUK VERİYORLAR BU SİVAS VE KAYSERİ MAÇINDA ÇOK BARİZ BELLİ OLDU. ASLINDA HAKEM OLMASA GESE KAYSERİYEDE YENİLMİŞTİ. HAKEMLER KURTARDI GESEYİ.

5
5
yanıtYanıtla
Yavuz:

Fatih altaylı senin dilin niçin bu kadar uzun galatasarayda son birkaç yıldır gelene gidene laf atıyorsun, beğenmiyor san takımın başına sen geçde seni görelim.

7
2
yanıtYanıtla
Murad:

Kesinlikle doğru, adamın alt koşusunda yangın çıksa bana ne diyecek bi rahatlık umursamazlık havası var

1
3
yanıtYanıtla
gereksiz adam:

fatih altaylı madem futbolu bu kadar biliyorsun al bir takımı çalıştır arkadaş yada doğrularını kendine sakla hayatımda sevmediğim nadir adamlardan biri gereksiz

3
1
yanıtYanıtla
Şakir:

Fatih Altaylı işkembeden atmayı biliyor çok konuşmada elini taşın altına koy gel başkan ol desek gelmezsin ancak mahalle kadınları gibi vıdı vıdı yaparsın çünkü başka bir şey bildiğin yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title