Haberler

Fark Edilen Hırsızlık Zanlıları Otomobillerini Bırakarak Kaçtı

Konya'da Bir Eve Girmek İsterken Kendilerini Fark Eden Vatandaşla Boğuşan 2 Hırsızlık Zanlısı, Otomobillerini Olay Yerinde Bırakıp Kaçtı.

Konya'da bir eve girmek isterken kendilerini fark eden vatandaşla boğuşan 2 hırsızlık zanlısı, otomobillerini olay yerinde bırakıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesi Çağpınar Sokak'ta kimsenin olmadığı bir eve girmek isteyen 2 hırsızlık zanlısı, kendilerini fark eden mahalle sakinlerini görünce kaçmaya başladı. Hırsızlık zanlıları ara sokakta park ettikleri 42 HS 918 plakalı otomobillerine binerken bir vatandaşın müdahalesiyle karşılaştı. Şahıslar, kendilerine engel olmak isteyen vatandaşla bir süre boğuştuktan sonra otomobillerini olay yerinde bırakıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eşkalini aldıkları şüphelileri bulmak için bölgede araştırma başlatırken, olay yerinde bırakılan otomobil incelendikten sonra polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(AH-İP-HE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title