Haberler

    Fantastik Hikayeler Makinesi

    Fantastik Hikayeler Makinesi 14 Mayıs'ta İş Sanat'ta.

    Fantastik Hikayeler Makinesi 14 Mayıs'ta İş Sanat'ta...

    Fantastik Hikayeler Makinesi, minik izleyicileri, uçağın mucidi Wright Kardeşler'den Hezarfen Ahmet Çelebi'ye, sinemanın mucidi Lumiere Kardeşler'den taş devrine uzanan eşsiz bir masal yolculuğuna çıkarıyor.

    Büyükbaba Muhteşem, torunu Ömer'e harika bir doğum günü hediyesi verir: Ömer'i anında merak ettiği, gitmek istediği her yere gönderecek büyülü bir 'Fantastik Hikayeler Makinesi'. Ömer'in yapması gereken çok basittir. Makineyi çalıştırmak, ona merak ettiği herhangi bir şeyi sormak ve sonra da hoop diye merak ettiği yerde belirivermek. Ancak makinenin kafası karışmaya başlayınca işler giderek ilginç bir hal alır...

    Can Yılmaz'ın yazıp Serdar Biliş'in yönettiği bu tatlı ve macera dolu müzikli masal yolculuğu, çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.

    Yazan: Can Yılmaz

    Yöneten: Serdar Biliş

    Oyuncular: Ata Berk Mutlu, Tuba Ünsal, İbrahim Selim, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı, Hayal Köseoğlu

    Müzik: Çiğdem Erken

    Koreografi: Tuğçe Tuna

    Kostüm, Tasarım ve Uygulama: Tomris Kuzu, Selim Ölçen

    Işık ve Sahne Tasarımı: Cem Yılmızer

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : İş Sanat Kültür M.

    Mekan Adresi : İş Kuleleri

    Başlangıç Saati : 14.05.2017 15: 00: 00

    Bitiş Saati : 14.05.2017 17: 00: 00

    Kategori : Fantastik Hikayeler Makinesi

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İbrahim Selim Can Yılmaz Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title