Haberler

Fanatik Trabzonspor Taraftarı Ahmet Koçak, Onur Üyesi Oldu

FANATİK TRABZONSPOR TARAFTARI AHMET KOÇAK, ONUR ÜYESİ OLDU

Almanya'ya gittiği günden beri hayali olan 'A TS 61' nolu plakayı almak için verdiği uğraşlarla gündeme oturan fanatik Trabzonspor taraftarı Ahmet Koçak'a kulüp onur üyeliği verildi. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın makamında gerçekleştirilen törenle onur üyeliği belgesini alan Ahmet Koçak ardından Trabzonspor müzesini gezdi.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu, Almanya'da isminin baş harfi olan A ile Trabzonspor'un kısaltması olan TS ve Trabzon'un plaka kodu olan 61 numarasının bir arada olduğu A- TS 61 nolu plakayı almak için yıllarca uğraşan fanatik Trabzonspor taraftarı Ahmet Koçak'a onur üyelik belgesi verdi. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın makamında gerçekleştirilen ödül törenine üzerinde bordo - mavili renklerdeki kazakla katılan Ahmet Koçak büyük gurur yaşadığını söyledi. Özbak ise Ahmet Koçak'a tüzükteki kulübün reklamını olumlu yönde yapma maddesinden dolayı ödül verdiklerini belirterek, "Ahmet Koçak, Trabzonspor'a medyasal destek sağlamış ve Yılmaz Özdil gibi büyük bir köşe yazarına Trabzonspor'u yazdırmıştır. Biz de kendisine bu onur üyeliği belgesini vermek istedik. Buraya gelip almak istedi. Biz de bundan gurur duyduk" dedi.

KOÇAK: "ŞAMPİYON OLURSAK KALP KRİZİ GEÇİREBİLİRİM"

Ahmet Koçak ise Trabzonspor sevdasının 8 yaşında başladığını belirterek,

"Trabzonspor bir sevda, Trabzonspor bir destandır. Trabzonspor'u sevmek yürek ister. Bu yürekte bende olduğu için bu takımı sevdim. Benden sonra gelecek olan çocuklarıma da bunu aşılıyorum. İlk kez bir plaka için çok sevinmiştim. Bir de onur üyeliği için bu kadar çok sevindim. Artık dünyaları bana verseler gözümde yok. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz ve taraftarların yüzüne su serpilir. Almanya'da arabama saldırıda bulunuldu. Ama bunun için kimseyi suçlamıyorum. Yanlışlıkla olmuş olabilir" diye konuştu. Koçak, şampiyon olmaları durumunda Trabzon'a geleceğini de belirterek, "Şampiyon olursak belki kalp krizi geçirebilirim. Herkes bu şampiyonluğa hasret. İnşallah Allah yüzümüzü güldürür. Trabzonspor şampiyon olduğu zaman buraya geleceğim ve tüm taraftarlar gibi orada yerimi alacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title