Haberler

Fan Cup 2007'nin Şampiyonu Gençlerbirliği

Büyükşehir Belediyesi’nin Fan Clup ile ortaklaşa organize ettiği ve iki yılda bir gerçekleştirilen Uluslararası U16 (16 yaş ve altı) Fan Cup Futbol Turnuvası’nın 2007 yılı şampiyonu Ankara’nın güçlü ekibi Gençlerbirliği oldu.

Merinos Stadı’nda yapılan final maçında, Slavia Prague ile Gençlerbirliği şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele verdiler. Fair Play çerçevesinde geçen zorlu bir saat 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Penaltılara kalan maçı Gençlerbirliği 7 – 6 kazanarak, Fan Cup 2007’nin şampiyonu oldu. Gençlerbirliği oyuncuları ve teknik kadronun Merinos Stadı’ndaki şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi. Bursalıların da sevinçlerine alkışlarıyla ortak olduğu Gençlerbirliği’ne şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin verdi. Başkan Şahin, törende yaptığı konuşmada, 10 günlük turnuva süresince kültürler arası bir kardeşlik köprüsü kurulduğunu söyledi. Bu köprünün her yeni organizasyon ile biraz daha güçlendiğine dikkati çeken Başkan Şahin, “Turnuvanın rakamsal olarak birincisi Gençlerbirliği. Ancak benim gönlümde bu turnuvaya katılan tüm takımlar şampiyondur. Hepsini kutluyorum ve bir daha ki turnuvaya bekliyorum” diye konuştu.

Gençlerbirliği’nin şampiyonluğunu ilan ettiği turnuvada, Slavia Prague ikincilik kupasını kaldırırken, Bursaspor üçüncü, CSK Sofya ise dördüncü oldu. İkinciye kupasını Fan Kulüp Başkanı Ali Ademoğlu verirken, üçüncü olan Bursaspor kupasını Bursaspor 2. Başkanı ve Merinos Kulübü Başkanı Osman Çelik’in elinden aldı.

(MŞ)

30.06.2007 14:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title