Haberler

Famous Cup 25 Ünlü İsimle Start Verdi

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak amacıyla ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, bu yıl dokuzuncu kez start aldı.

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak amacıyla ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, bu yıl dokuzuncu kez start aldı. Yarışlara bu yıl Yonca Evcimik, Ersin Korkut, Pelin Öztekin, Tayanç Ayaydın, Burak Hakkı, Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Zeyno Gönenç, Ecem Çalık, Caner Cindoruk, Mesut Özkeçeci, Ferit Aktuğ, Hakan Bilgin, Kenan Vural, Başak Sayan, Ece Erken, Fulya Sever, Zeynep Beşerler, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Gökçe Bahadır, Billur Kalkavan, Ümit Erdim, Mert Kurdal ve Özlem Kaymaz katıldı.

Karaada önünden başlayan yarışlara 25 tekneden yaklaşık 200 yelkenci, kıyasıya mücadeleye başladı. 17 millik Bodrum-Çelebi Adası-Karaada-Bodrum rotasında tamamlanacak etkinlik sonrası yarın (pazar) ödül töreni düzenleneceği belirtildi. Yarış öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlülerden Gökçe Bahadır, Daha öncesinden hiç yelken deneyimim yoktu. Bu nedenle çok heyecanlıyım. Ne yapacağım bilmiyorum. Denizin üstünde nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. Yelken sporuyla ilgilenenlere de her zaman hayranlık duyarım. Şimdi de onlarla birlikte vakit geçireceğim için mutluyum dedi. Yarışlara destek vermek için geldiğini ancak tekneyle denize açılmayacağını belirten eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, Bugün yarışmayacağım çünkü denizde köpekbalığı var. Korkuyorum, karada kalacağım. Kızlar arkadaşlarım var, daha güzel diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yonca Evcimik Gökçe Bahadır Ersin Korkut Pascal Nouma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title