Haberler

Falda Polisi Göremedi

Ankara'da Uyuşturucu Şebekesine Yönelik Düzenlenen Operasyonda, Aralarında Bir Falcının da Bulunduğu 5 Kişi Gözaltına Alındı.

Ankara'da uyuşturucu şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında bir falcının da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Ankara genelinde uyuşturucu-uyarıcı madde satıcılarına yönelik olarak "Salkım" adlı bir operasyon başlattı. Düzenlenen operasyonda İsa A., Yavuz S. ve Faris A. isimli 3 zanlı, uyuşturucu madde satmaya çalışırken iki farklı otomobilin içinde yakalandı. Zanlıların otomobilleri ve evlerinde yapılan aramalarda 50 kilo eroin maddesi olduğu tahmin edilen toz madde, asit maddesinin derecesini ölçmeye

yarayan cihaz, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen bin 150 YTL ele geçirildi. Zanlılarla irtibatlı oldukları belirlenen Taner P. ve Cesikan A. isimli şahıslar da gözaltına alındı. Zanlılardan Cesikan A.'nın falcı olduğu belirlenirken, çetenin uyuşturucu maddenin satışı, polisin kendilerini takip edip etmediği gibi konularda Cesikan A.'ya fal açtırdığı tespit edildi.

Yapılan incelemede, ele geçirilen 50 adet paket içerisindeki toz maddeden sadece 2 paketin eroin maddesi olduğu belirlenirken, diğer paketlerdeki maddelerin ne olduğunun belirlenmesi için laboratuvar incelemesinin sürdüğü bildirildi. Zanlılar, polis sorgusunun tamamlanmasının ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

(BC-MAY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title