Haberler

"Falcı Kader" Olarak Tanınan Travesti Mustafa Ataman, Başından Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, barlarda şarkı söyleyen ve fal baktığı için çevresinde "Falcı Kader" olarak tanınan travesti Mustafa Ataman, evinin balkonunda başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Balıkesir'de "Falcı Kader" olarak tanınan 45 yaşındaki travesti Mustafa Ataman, evinin balkonunda başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

GECE SAATLERİNDE EVİNDEN SİLAH SESİ YÜKSELDİ

Ayvalık'ın 17 kilometrelik kumsalıyla ünlü Sarımsaklı Plajı'nın 'Yonca 1' mevkisindeki evin balkonundan, saat 01.30 sıralarında silah sesi geldi. Duydukları silah sesi üzerine çevredekiler, jandarmayı arayıp durumu haber verdi.

BALKONDA KANLAR İÇİNDE BULUNDU

İhbar üzerine eve gelen jandarma ekipleri, Mustafa Ataman'ı balkonda, yerde kanlar içinde yatarken buldu. Jandarmanın yaptığı incelemede, Ataman'ın başından tabancayla tek kurşunla vurulduğu ve öldüğü belirlendi.

2 KİŞİYLE TARTIŞTIĞI TESPİT EDİLDİ

Jandarma, görgü tanıklarının ifadelerinden Ataman'ın 2 kişiyle henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığını tespit etti. Bunun üzerine çalışmalarını bu yönde sürdüren jandarma, cinayetin şüphelisi olarak N.E.Ç. ve S.K.'yi gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sarımsaklı Ayvalık 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title