Haberler

Falcao Valencia'ya mı Gidiyor?

İspanyol basını, Valencia'yı satın alacak olan Peter Lim'in Falcao'yu getireceğini iddia etti.

Valencia'ya Singapurlu alıcı

Bankia tarafından satılığa çıkarılan Valencia için teklifini yapan Peter Lim, eğer kulübü almayı başarabilirse yaz transfer döneminde Radamel Falcao'yu transfer etmek için elinden geleni yapacak.

Aralık ayının sonunda Bankia'ya olan borçlarını ödeyemediği için Bankia'ya devrolan Valencia, firma tarafından resmen satılığa çıkarılmıştı. Singapurlu iş adamı Peter Lim de kulübün bütün borçlarını ödeyeceğinin ve yıldız isimleri transfer edeceğinin vaadiyle İspanyol ekibi için tekifini yapmıştı.

Mundo Deportivo, Peter Lim'in Valencia'yı Chelsea ve Manchester City gibi kulüplerin izinden götüreceğini iddia etti ve eğer devir teslim başarılı olursa Singapurlu iş adamının Monaco forması giyen Radamel Falcao'yu transfer edebilmek için varını yoğunu ortaya koyacağını savundu.

Monaco'da Falcao sıkıntısı

Gazete, Lim'in bir diğer hedefi olarak United'da istediğini bulamayan Luis Nani'yi işaret etti ve iki oyuncunun da menajeri olan Jorge Mendes'in Lim'i Valencia Başkanı Amadeo Salvo  ile tanıştıran isim olmasını öne çıkararak bu iddiaların gerçekleşebileceğini savundu.

Peter Lim'in Valencia'yı alıp alamayacağına ise kesin olarak 1-2 gün içerisinde karar verilecek. Lim, kulübü alırsa ara transfer için 50 milyon avroluk bir bütçe ayırdığını şimdiden duyurdu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Valencia Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title